Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HoootWifeee

Teraz ja coś napiszę...

Polecane posty

Gość HoootWifeee

Postaram się zwięźle opisać moją sytuację. Jestem młodą mężatką. Mąż jakis czas temu wyjawił mi swoją fantazję erotyczną- chciał abym sypiała z innymi mężczyznami. Początkowo sceptycznie do tego podchodziłam i nie wyobrazalam sobie tego, ale po jakims czasie postaniowiłam spróbować. Miałam 1 kochanka i okazało się, że seks z innym moze być niesamowitym doświadczeniem, generalnie spodobało mi się to. Zasada była jedna- seks tak, uczucia nie... ...do czasu. Musiałam zmienić lekarza. Poznałam w gabinecie cudownego człowieka. Od razu oboje sie sobie spodobalismy. Pomyślałam, że skoro tak mnie pociąga i nie nosi obrączki to mogłabym z nim zrealizować fantazję. Po kilku miesiącach rozmów i pisania staliśmy się sobie bardzo bliscy. Na wizt=ytach subtelne pocałunki i objęcia, zero seksu... pokochałam tego człowieka... Ja również stałam się mu bardzo bliska. Bardzo się oboje zaangazowalismy emocjonalnie w nasza znajomość. Kilka razy próbowalismy to zakonczyc- on ze względu na rodzinę, ja ze wzgledu na męża. Wiedzielismy ze to nie jest własciwe. Ale nie potrafiliśmy... do ubiegłego tygodnia. Powiedział, że nie możemy tego kontynuować. Od tego czasu praktycznie nie mamy ze sobą kontaktu. Powiedziałam o tym mężowi, ale dla niego chyba realizacja fantazji jest wazniejsza niz to ze zaczełam darzyc kogos innego takim uczuciem. Podkreslę, że męża również kocham i to jest w tym wszystkim niezwykłe... Jest mi źle, wiem ze nie powinnam drążyć tego tematu, ale nie potrafię go zamknąć. Cały czas o nim myslę. Nie potrafię zapomnieć. Proszę wylejcie na moją głowę kubeł zimnej wody, bo nie potrafię normalnie funkcjonować....

Gość HoootWifeee
trzeci by mi się przydał, przyłożyłam lód do cipki, tak mnie ten mój temat rozpalił:(

Gość ŚwiatStanąłNaGłowie
Wiesz, że okładasz biczem Tego, który wylał za ciebie Najświętszą Krew?

Gość HoootWifeee
przydałaby się obiektywna opinia, a nie durne teksty małolatów

Gość HoootWifeee
nikt się nie wypowie? nie chodzi mi o to, żebyście mnie ukamieniowali. Czy jest ktoś kto przezywa cos podobnego?

jakich małolatów? Poprostu dałaś się wciągnąć i sytuacja wymknęła się z pod kontroli.

Można się było tego spodziewać, niewiele osób podchodzi do sexu na zimno i z wyrachowaniem. kiedy idziemy z kimś do łóżka, to wcześniej jest jakieś zauroczenie, chemia itp. Nie sądzę, żebyś poszła do łóżka np. z Wojciechem Mannem, tylko dlatego że chce Ci się chłopa;)

Gość HoootWifeee
no tak, tylko z tym pierwszym nie miałam takiego problemu. Smutno mi i źle, że się to skonczyło choc wiem, że to najlepsze rozwiązanie w tej sytuacji...

Gość HoootWifeee
widzę, że nikt nie jest w temacie :/

Gość HoootWifeee
no napisz ktoś coś

Gość HoootWifeee
nie wierzę, że choc jedna osoba przebywająca na tym portalu nie przechodziła przez cos podobnego.. bardzo proszę o wypowiedzi