Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirekk

czy toyota yaris to dobre auto dla faceta?

Polecane posty

Gość mirekk

..

Gość Antoni Pederasta
dobre

Gość Amantka.2
Mirek no co ty... Takim jeździłam po tym jak zdałam prawko. Mały,ciasny... Teraz mam chryslera

Gość ja w yarisie same
baby widze.

Gość mirekk
mówię o Yarisie II

Gość MarioWawa
porażka

Gość gość
Może i dobre, ale na forum gowork można znaleźć sporo informacji nie tylko o samochodach, ale również o ofertach pracy w toyocie.

Gość gość
Ja bym sobie Yarisa nie kupił, już bym wolał dołożyć kilka tys i Aurisa kupić. Różnica jeśli chodzi o wnętrze jest spora. Ale mam znajomego który Yarisem jeździ, mówi że dla niego samego takie auto zdecydowanie wystarczy, także kwestia tego jak kto będzie korzystał z auta.

Gość gość
ja mam toyotę Auris i jestem bardzo zadowolona. A kupowałam ją w autoryzowanym salonie toyoty we Wrocławiu http://www.toyota-centrum.pl/new-cars/index.json. jeśli jesteście z tego rejonu to warto się z nimi skontkatowąc. Mają nowe i używane auta i wszystko cierpliwie tłumacza klientom. A poza tym można się tam umówić na jazdy testowe.

Gość gość
Ja też mam Auris i sobie chwalę. Wygodnie się nim jeździ . Yaris to raczej dla jednej-dwóch osób, dla rodziny zdecydowanie lepiej Auris. Kupowałem w bytomskim http://toyota-czajka.pl/ - autoryzowany salon Toyoty, mają dobre warunki.

Gość lubega8379714
a dlaczego nie? teraz jak wejdzie sportowa wersja 210 KM to jak najbardziej żaden facet się nie powstydzi takim jeździć

Gość grigor30
Yaris zawsze odbierałem jako miejskie auto dla kobiety i tak mi zostanie. Zresztą moja narzeczona ma Toyotę Yaris II i chwali sobie to auto. Jak to ona mawia: wszędzie wjadę i z parkowaniem tez nie ma problemu.

Gość gość
Toyota Yaris zawsze wydawała mi się typowym „babskim” autem, ale przecież nic nie stoi na przeszkodzie, by je kupić i dla faceta. Oczywiście najbardziej męski to byłby taki zabytkowy Jeep jak tu http://edmark.com.pl/wpis-blog/z-pasja-do-amerykanskich-aut/ takie auto zdecydowanie daje możliwości do weekendowych wypadów, które podnoszą poziom adrenaliny ;)

Gość gość
Szczerze mówiąc nigdy nie widziałam faceta za kierownicą Toyoty Yaris, tak z wyboru i własnej woli. Tylko na kursie prawa jazdy albo na egzaminie, raczej wybierają inne auta. Poza tym nie każdego stać na nową Toyotę z autosalonu, nawet na Yarisa i Aygo, kupują stare rzęchy w autokomisach, zabytki motoryzacji :-)