Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grejtfinslet

dziewczyna 27

Polecane posty

Gość grejtfinslet

i facet 36. Oboje ambitni i chcący związku. Jednak on strasznie zapracowany (własna firma), ona pracuje, uczy się. Pytanie, czy on chce młodej kobiety, by nią szpanować wśród znajomych, a uwięzi ją w domu i zabroni się rozwijać, bo on ma wszystko oprócz właśnie udanego związku i miłości. Nie wiem, może sobie wymyślam, bo on wydaje się być idealny, a znamy się przez neta i najszybciej zobaczymy się za parę miesięcy. On nie chce mówić o swojej przeszłości ale żony ani dzieci nie miał.

Gość fsdfdssdfdf
daj sobie z nim spokoj, to zwykly ruchacz jest.

Gość Dyonizy
związek na odległość zawsze był i jest problemem ale wszystko można pokonać , popatrz na związki , gdzie kierowcy TIR-ów znikają na trzy tygodnie z domu , żołnierze jadą na pół roku na misje, górnik idzie na szichtę i jego żona nigdy nie wie, czy mąż wróci , dziesiątki przykładów , tak teraz wygląda sytuacja ekonomiczna ale trzeba pracować aby żyło się lepiej, dacie radę !

Gość grejtfinslet
ale mieszkamy w jednym mieście :)

Gość grejtfinslet
tylko teraz strasznie zajęty jest

Gość Dyonizy
to nie jest normalne aby nie wygospodarować choćby godzinę i przy kawie pogawędzić a jeżeli już to wspólne zakupy nawet spożywcze

Gość grejtfinslet
nie mam pewności, zdaję się na to co on mi pisze. Wydaje się, że nie ma żony ale wiadomo, mogę się mylić. Spytałam go wprost, odpowiedział, że nie ma, bo jest zapracowany strasznie.