Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka skorkkakaaaa

Ci mi grozi za sklamanie ze jestem samotna matka?

Polecane posty

Gość mirka skorkkakaaaa
ale zrozum ze moj partner nie ma zadnych praw do dziecka. a biologiczny ojciec sie wypiol.

Gość hmmmmmmmmmnmm
...ale Ty zrozum, że tu nie chodzi o to czy są prawa czy się wypiął czy kocha czy nie kocha ble ble ble :o ...tu chodzi o fakt czy wychowujesz dziecko SAMOTNIE, bez pomocy i wsparcia osób trzecich. Wpisujesz w tej kwestii NIE, bo takową pomoc masz... a czy mają takie same geny nikogo nie obchodzi

Gość mirka skorkkakaaaa
t

Gość mirka skorkkakaaaa
dalam juz dzis pani na grupie karte. Bo one zbieraly. Pytalam sie o wpisanie danych ojca- powiedziala ze nie musze. I ze jesli nie zyje z ojcem dziecka i mam alimenty to jestem samotna mama i nikogo to nie interesuje czy ja mam kogos czy nie.

Gość idiot żallll
chwalisz się czy żalisz ??

Gość hsjsnj
Ale jako niepracujaca i tak jestes w kolejce za rodzina pelna z obojgiem rodIcow pracujacych

Nie słuchaj ,,kocich pał'' Nie stresuj się takim bzdetem bo nic ale to kompletnie nic ci nie grozi.Mogą cię w pompę cmoknąć. Ludzie robią gorsze rzeczy...wierz mi.Głowa do góry:)

Gość Tak to jestt
Zajebia cie zywcem ;) nic, jesli nikt sie nie dowie.

skoro panie w przedszkolu znają twojego konkubenta i przyjeły taką kartę to one też przyczyniły się do oszustwa

Gość dgsgdsdgs
dopóki nie mieszkacie razem to jestes samotną matką, odbierac może jezeli go wpiszesz. jezeli sie przyczepią to powiedz:nie mieszkamy razem, mieszkamy oddzielnie, to chłopak nic więcej.cos tam grozi.

Gość dgsgdsdgs
chodzi o wspolne gospodarstwo domowe...

Gość inezzzzli
moje dziecko w zeszłym roku się nie dostało mimo iż z mężem pracowaliśmy. Z etatu musiałam zrezygnować i ciekawe jak będzie w tym roku. Masakra jakaś. Teraz żałuje, że mamy ślub bo więcej jest problemów niż korzyści, taka prawda.

Gość wawwa
"Samotny rodzic dwójki dzieci odprowadzi w formie podatków i składek na ubezpieczenie społeczne 29,6 proc. swojej pensji!!!" niby to mniej niż singiel, ale na tle europy wypadamy słabo, polecam ciekawy artykuł na ten temat: http://finanse.wp.pl/kat,98674,title,To-nie-jest-kraj-dla-samotnych-matek,wid,15499628,wiadomosc.html