Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bursztynowapani

problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość bursztynowapani

Hey wszystkim. Potrzebuję rady od osób nie z mojego towarzystwa . A rozchodzi się o to że jestem z chłopakiem od ponad dwóch lat . Dokładnie 2,5 roku i ostatnio coś nam się nie układa . Nie mamy dla siebie dużo czasu bo ja od 9-17 pracuję . On pracuje od 2-14 od poniedziałku do soboty , niedziele czasami też ;/ Mieszkamy 20 km od siebie .. Ostatnio jest między nami dziwnie . Daje mi ciągle powody do zazdrości (pracuje z dziewczynami) , pisze z nimi sms-y , mi wszystkiego zabrania , straciłam przez niego wielu znajomych . Nie mam nawet z kim wyjść na spacer , a on nie widzi w niczym problemu. Uważa że to ja ciągle przesadzam , wymyślam i szukam problemu . Zależy mi na nim i wiele mu odpuszczam ale bez przesady , jakiś szacunek musi do mnie mieć . Nie wiem co mam robić , jak to ułożyć . Próbowałam rozmawiać nie raz i było dobrze na dzień , dwa , góra tydzień i później powrót do tego samego . Wiem że powinnam mu ufać i jest tak ale jestem podejrzliwa bo juz raz mi wywinął numer . Nie chcę się z nim rozstawać tylko dojść do jakiegoś porozumienia . Doradźcie coś .

Gość słoneczkoPeru
rób swoje a jak mu sie nie spodoba - niech se kupi papuge w klatce

Postaw na swoim :) facetowi na wszystko nie można pozwolić.Pamiętaj.

Gość bursztynowapani
ale to jest właśnie nie takie proste . ja ostatnio trochę przegięłam i nie wiem jak to teraz uratować .. tyle że go nie zdradziłam ani nic .. i on nie potrafi mi wybaczyć głupiego błędu .. a jak on popełniał masę to ja byłam przy nim ..