Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vasa

atrakcyjna po 45 tce

Polecane posty

Czuje sie teraz bardziej atrakcyjna niż kiedykolwiek,jestem pewna siebie,dbam o swój wygląd,zauważyłam ze oglądaja sie za mna faceci w róznym wieku,teraz kiedy mam wiecej czasu dla siebie, odchowane dzieci ,moge bardziej sie na sobie skupić...Nawet mąz mnie częściej adoruje...to wspaniałe uczucie....obudziłam sie na nowo,a najważniejsze to to ,że czuje sie młodziej .....A wy? ...jak sie czujecie wraz z przybywającymi latami?

Gość kąska
tak sobie wmawiaj

Gość amadeo di qarenia
dokładnie:-D wmawiaj sobie co chcesz,prawda jest jednak okrutna

moze to i dobrze...bedę sobie wmawiać...bo jak przestanę sie tak czuc to chyba sie szybciej zestarzeje...hahha:))

Gość Mądrala_2013
Wydaje mi się, że kobieta po 40-tce wie, czego chce od życia, zna siebie bardziej niż mając 20 lat. Jet to możliwe, że Autorka może czuć się na prawdę atrakcyjnie i być pewna tego. 45 lat to nie taki zły wiek podobno :)

Gość c rauai a
to chyba doświadczenie i pewność siebie potęgują to uczucie wiesz że nic nie musisz nikomu udowadniać jak małolata jakaś i za wszelką cenę się podobać , ja chyba też dorosłam mam 38 lat

oj tam, od razu wmawiaj. Mozliwe ze dobrze sie trzyma ,zadbajcie o siebie to nie bedziecie zazdroscic

Gość a ja po 50-ce
coś w tym jest , wszystkie małolaty powiedzą że jesteśmy stare rury :D ale i one będą w naszym wieku to zobaczą jak to jest :)) mój mąż zapodał mi takiego komplementa że czym starsza jestem tym ładniejsza hahahh

Gość amadeo di qarenia
ale zauważ,ze twój mąż czym starszy tym ma gorszy wzrok

autorko masz rację. Tylko ty tego młodzieży nie tłumacz bo tego nie rozumieją.

Gość babeczka pi
no ba ;) my dopiero teraz mamy wzięcie :D zadbane ,odtłuszczone bogate i chętne:P :D

Gość _?_
-a ja po 50 ce- nie szalej :D XD

Gość amadeo di qarenia
starym babom przewraca się w głowach,dlatego nie dziwota,\ze wypisuja takie bzdety

Gość gethgr
atrakcyjna po 45 tce,jaks ie ubierzesz i zachowujesz jak dziwka,to faceci sie mogą za tobą oglądać,bo przykuwasz wzrok i słuch swą wulgarnością.

Gość gethgr
NIe rozumeim co niektórych kobiet.Jeżeli byłyście łądne,zgrabne,to zawsze przykuwałyscie wzrok męski,a nawet kobiecy,ale jezeli czujecie się średim wieku coraz ładniejsze,to oznacza,ze nigdy nie byłyscie dostecznie ładne i teraz własnie ubiorem i zachowaniem meski wzrok przukuwwacie.

wcale nie musze ubierać sie jak dziwka żeby faceci zwrócili na mnie uwagę,skąd Ci taki pomysł przyszedł do głowy...o rany,wystarczy że kobieta ma to coś ,jest zgrabna i elegancka...nie musi nosić mini ,mieć cycków na wierzchu i mizdrzyć sie do facetów,ja jestem w miarę zgrabna,lubie wysokie obcasy,pończochy ,stosowną spódniczkę i mam duży biust...nigdy jednak nie zachowuję sie wulgarnie .....

Gość yutybh
kobiety mają przerypane, rzadko która po 40 jest ok a facet nawet po 50 może być fajny

szanując innych,szanujesz siebie...to mi sie podoba,dziekuje Arecki...trafne okreslenie:)

przerypane...dlaczego?nie rozumiem,my jesteśmy jak dojrzałe wino im starze tym lepsze...a że mamy wiecej celulitu...no cóz,natura sama koryguje urodę:)samo zycie...Najważniejsze to czuc sie dobrze we właśnym ciele,prawda:)...pozdrawiam wszystkie Panie po 40 tce