Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja3201

zaręczyny

Polecane posty

Gość maja3201

Wkrótce minie 6 lat odkąd jestem z facetem, co prawda zaczęliśmy chodzić bardzo wcześnie,( gdy go poznałam miałam 17 lat). Gdy poszłam na studia do innego miasta postanowiliśmy razem zamieszkać, to był jego pomysł, mówił wtedy również o zaręczynach, ale wtedy nie było mi to w głowie. W każdym razie teraz mam 23 lata on 25, obydwoje mamy stała prace, jesteśmy samowystarczalni.. i uważam że jest to odpowiedni czas na krok w przód... Sugerowałam mu to, jednak on nie podejmuje tematu, więc ja nie chcę naciskać. Z drugiej strony bardzo mnie to frustruje i oczekuje deklaracji z jego strony. Nie chcę mówić wprost, staiwać mu jakieś ultimatum , w jakikolwiek sposób tego wymuszać. Ale ile można czekać ? Chcę zaręczyn, ślubu, nie chce wiecznie tak mieszkać razem bez zobowiązań. Powinnam z nim pogadać , czekać cierpliwie ..... sama nie wiem , ale nie jest mi dobrze ostatnio w tym układzie.

Gość maja3201
jestem juz zmęczona tą sytuacją, kochamy sie coraz rzadziej, zdarza się że mnie uderzy, to czekanie tylko pogarsza sytuację

Gość zfgfg
uderzy? powodzenia, jesli to nie podszyw

Gość Sylwia 85
Witam Majo nie chce nic narzucac ale skoro napisalas ze podniosl reke na ciebie to jak mozesz wogole sie zastanawiac czy chcesz z nim byc? Jestes pewna ze to jest ten na cale zycie? Jestes mloda osoba i chcesz sie wpakowac w takie bagno?Sorki za szczerosc ale przyznam szczerze ze nie rozumiem cie!

Gość mama od 6 miesiecy
jesli juz teraz zdarza sie ze Cie uderzy to po slubie bedzie tylko gorzej! uciekaj poki jestes mloda, nie trac czasu na damskiego boksera

Gość maja3201
podszyw oczywiście. :)

Gość maja3201
TYLKO 1 WPIS JEST MÓJ

Gość maja3201
nie, to nie podszyw kilka razy uderzyl mnie pięścią (trochę w tym mojej winy bo flirtowałam z jednym facetem i pojechałam do niego do domu,ale niczego nie bylo tylko pieszczoty) moja mama mowikla,ze z dlugiego chodzenia nie ma żenienia. i teraz jestem w kropce

Gość oranżada rozgazowana
uciekaj od bijącego

Gość Sylwia 85
Nic nie usprawiedliwia tego ze reke na ciebie podniosl,ja takiego juz bym znac nie chciala ale twoje zycie twoj wybor