Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vtech-

Czy wasze dzieci w niemowlectwie tak robily?

Polecane posty

Gość vtech-

Chodzi mi o energiczne krecenie glowa na boki, jakby mowily nie nie. Moje dziecko ma 7 miesiecy, od jakichs dwoch tygodni tak wlasnie robi, po kilka razy w ciagu dnia, czy to normalne?

Gość bv ksd
Nie, moja córka tak nie robiła..jedynie przechylała głowę w bok jak bawiłyśmy się w akuku.

Gość vtech-
Up up

chyba normalne Lal tez tak robiła wygladało to tak jakby ją bawiło to że jej się kręci przed oczami od tego kręcenia główką też po jakimś miesiącu ją to znudziło :)

Gość natmik
moja dokładnie w tym samym wieku tak robiła tez sie nad tym zastanawiałam, teraz ma 8 i tez tak czasem robi ale rzadziej , czasem trzepie grzywką jak gitarzysta:) a ma długą grzywke jak lew i super to wygląda:)

Coś tam mi się przypomina że córka tak robiła, ale to bardziej koło roczku było chyba. Zresztą już nie pamiętam, przeszło jej ;)

Gość zonaKraka
Mój robił, ale chyba głównie jak sama mówiłam "nie" to od razu podłapywał i kręcił głową :) Bardzo go to bawiło. W podobnym wieku i jak był starszy.

Gość fdgfdfgfdfg
Moja tez tak robila...energicznie dosyc jakby nie mowila..

Gość lookoflooks
moja tez tak robila

Gość bestevernot
nie martw sie, to normalne. moj synek ma 6 miesiecy i wlasnie podlapal to krecenie glowka. Takie wlasnie energiczne "nie nie nie". Pediatra powiedziala ze to normalne, jest to forma zabawy, pewnie kreci mu sie w glowce albo podoba mu sie szybko zmieniajacy obraz :) Ale uwaga jesli dziecko przy tym placze i widac ze "cos " mu dolega to takie krecenie moze byc dowodem na bol uszka. Wowczas konieczna jest wizyta u lekarza bo zapalenie ucha u niemowlecia moze byc niebezpieczne.

Gość vtech-
Ooo, dzieki za odpowiedzi, to pierwsze dziecko. Nie, nie placze przy tym, wyglada jakby miala... faze i sie usmiecha. :) Robi tak glownie podczas zabawy gdy jest radosna. Super wiedziec, ze to normalne, bo... troche to bylo dla mnie dziwne, zabawnie, ale i dziwnie. ;)