Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smtnapanna:(

MAM 181 CM!!!

Polecane posty

mam 19 lat i 181 cm.mam dłuugie naturalne ciemne włosy,kobieca sylwetnke.ale ten wzrost!!! nie czuje sie z tym kobieco.boje sie ze nie znajde chłopaka.tak zazdroszcze tym dziewczynom które maja ze 167 cm,czyli taki sredni wzrost,nie mowiac juz o tych malych ponizej 162cm. :( chciałabym byc chociaz te 6 cm nizsza!! buty nosze plaskie ale to mi nic nie robi:(

Gość amadeo di qarenia
wzrost nie,znaczenie ma czy bułka czy motylek

Gość Poziomkowa1987.
Dzięki temu zabiegowi wyglądam jak mutant z epoki postnuklearnej :classic_cool: Uczucie nie do opisania, polecam i pozdrawiam męskim żółwikiem (także pakuje na męskiej siłowni)

Gość Twój
Ma znaczenie, przynajmniej dla mnie. Wysokie mi się K( uwaga! Brzydkie słowa! ) podobają ;o;o;o

Gość Poziomkowa1987.
Która z was chce sie siłować na ręke? Wezme was wszystkie na klate :classic_cool:

Gość Twój
181cm. Boski wzrost ... PS. tylko dla odważnych;>

podobaja? ja sie czuje okropnie,mam obok siebie duzo wysokich kolezanke ale tak kolo 173 cm. chłopaki nawet dziwnie na mnie patrza:(

Gość dstrrt
30% facetów jest nizszych odemnie.jak mam sie z tym czuc??

Gość Marta,23
WIEM CO czujesz...ja mam 177 i nie czuje sie z tym komfortowo... cale zycie te uwagi i spojrznia.....czulam sie jak jakies chore dziwne zjawisko... zwlaszcza w malych miasteczkach ...glupio tak byc wyzsza od faceta... na pielgrzycm ekiedys bylam i jakies wiesniaki cos tam ze im zaslaniam:D od przedszkolaka najwyzsza w klasie. mysle ze mam łądną figurę(waze 60 kg) i jestem bardzo slaba fizycznie...pocieszam sie ze inni maja gorzej..np,jakies mega wagry na gębie,blizny po tradziku,krzywe zęby,wady wymowy...garba,3 oczy,wąskik czy piegi :) ostatnio obca kobieta zapytala czy ja nie jestem jakas siatkarką:D a tak trudno jest znalezc łądne,kobeice plaskie buty...czy modną bluzkę w rozmiarze XL...

Gość ...Mała czarna.
Zostań żeńskim pudzianem :classic_cool:

Gość sdg5yt6
Ja mam 183cm, czarne gęste kręcone włosy, szerokie ramiona, szczupłe biodra, płaski brzuch z lekkimi mięśniami, fajną klatę i ciemną karnację i nie mogę się odpędzić od dziewczyn :)

Gość 190cm.......
autorko ja Cie pokocham :) uwielbiam wysokie dziewczyny

Bo ja wiem. Ja bym piegi wziela za darmo z chęcią, a jak chodzi o bycie wyższą (bądź aż tak wysoką) to musieliby mi dopłacić... i to spoooro.... :P Ale jest jakaś grupa facetów w okolicach 190-200 cm, których ten wzrost aż tak raził nie będzie. Albo nie będzie raził w ogóle, bo zdarzają sie tacy co to maja wielki problem zeby sie schylić do swojej kobiety troche, z tego też powodu odrzucają wszystkie poniżej 170, więc będa zachwyceni napewno ;). Kwestia trafienia swój na swego.

Gość Nhbgnhn
Ja mam 153 cm

Gość Nhbgnhn
Wzielabym z 10 cm od Ciebie ...

21:50 [zgłoś do usunięcia] smtnapanna:( podobaja? ja sie czuje okropnie,mam obok siebie duzo wysokich kolezanke ale tak kolo 173 cm. chłopaki nawet dziwnie na mnie patrza" Włąsnie mi najbardziej pasuje aby miała zbliżony wzrost:D.

Gość hornymoddy
Marta,23 . prawda jest taka ze tradziku mozna sie pozbyc a przynajmniej zatuszowac mniej wiecej, krzywe zeby mozna w jakis sposob skorygowac ale przeciez to nie jest tak widzialne jak wzrost a garba.hmm pajaczki,wyprostowana pozycja.ciezej ale zawsze mozna wrócic do idealizmu :) nóg natomiast nie mozna sobie obciąć niestety.wielka zotaniesz do konca :) niestety

boski podszyw :D niemniej nie mam ochoty nic nikomu udowadniać,i nie nie drapię się wieczorem po jajach, sądzę tylko że kompleksy na tle wzrostu są bez sensu, nauczyłam się z tym żyć, trzeba być pewnym siebie - to wystarcza

Gość Marta,23
droga autorko: wyjdz do ludzi i porozgaldaj sie ilu jest niedoskonalych:) nie znam ani jednej osoby ktora wyleczylaby sie z tradziku...jelsi go miala powazny(a nie jakies wypryski)..jakby te wszystkie kremy i masci byly dobre to by nie bylo zawodu dermatologow. ZNAM CO NAJMNIEJ 8 OSOB KOLO 30 TKI ktore mają szpecące blizny w policzkach....tego sie nei da pozbyc,to jest szpecące.Oczywiscie lubię to osoby i szanuje za wanetrze...ale jelsi juz mowimy i wygladzie to wole swoj wzrost niz miec blizny na buzi.Zobacz ile jest grubych ,bezwstydnych pasztetow...MLODYCH LENIWYCH,ktore nei mają oporu zaloczyc szorty czy mini MIMO KOLOSALNEGO CELULITU...czy isc na basaen. SKOro one sie z tym dobrze czują....to czemu my-jako mimozy i modelowe tyczki nie mozemy?:D Czesto widze ludzi ktorzy sa niedoskonali,albo łuszczyca,albo jakies rude plamy na policzkach..rybia łuska (to dopiero tragedia),.albo spalone zniszcozne wlosy,krzywy nos...itp itd.Moze faktycznie mozna to jakos zatuszowac...ALE ONI TEGO NIE ROBIĄ NIE WIEDZIEC CZEMU.pogodzili sie z tym,polubili swoje cialo i nie chowają sie w domu (choc niektorzy powinni) :) POPATRZ ILE JEST WIELkOLUDOW W TV:) kazda prezenterka czy to pogodynka:) Sadowska,Moro-Figurska,czy te wszystkie tvn-owkie pogodynki. Jest jedna zasada w ubieraniu...zalecana przez wielu stylistow-mianowicie przecinac wysoką sywletkę strojem w kilku miejscach,optycznie sie ja wtedy skraca,.(np.krotkie bolerko,nizej jakis swterek do pasa,nizej mini,nizej cos tam...)

Gość ojcunawode
ja wole malutka dziewczyne 158 powiedzmy z bliznami po tradziku,podklad,puter nawet operacyjnie zaawsze sie da,po za tym takim niskim osóbkom nikt nie patrzy dokladnie na buzie,a taki wieeelki wzrost jest zauważalny na kilometr:) ja wolałbym osobiscie szara mysze ale niska niz modelke z pieknym biustem usmiechem włosami ale wielka jak facet.no sorry