Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna ze snow

co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość dziewczyna ze snow

Hej :-) Pozwole sobie opowiedziec to, co mnie ostatnio spotkalo. Prosze o Wasze zdalnie na ten temat. Pieszczoty z moim chlopakiem, dosc niewinne, ale gorace i namietne, ktore NIESTETY nie mogly sie rozwinac. Miejsca intymne byly dotykane tylko przez ubrania. My ostro napaleni, przyspieszone oddechy, przyjemnie, az... On nagle zniza sie, w koncu kleka przede mnia, opiera glowe o moje krocze, obejmuje posladki i dyszac zamiera w bezruchu... Jego penis wlasciwie wczesniej stanal momentalnie, erekcja byla totalna! Czy mozliwe, ze on wtedy doszedl? Z gory dziekuje za Wasze sugestie :-)

Gość dziewczyna ze snow
Prosze o odpowiedzi moi drodzy :-)

Gość dziewczyna ze snow
Hej? Nikt sie nie wypowie??

Gość LoL123123
Tak, jeżeli był w ubraniu to mógł "dojść" poprzez pocieranie penisa o swoje gacie, zależy też od tego kiedy ostatnio to robił przed tym zdarzeniem..

Gość dziewczyna ze snow
O, w koncu ktos :-) Dzieki :-) Bardzo dawno nie bylo zadnych zblizen. Widac bylo, ze jest strasznie napalony i bardzo podniecony. Myslalam, ze moze chcial przeczekac "atak", ale w sumie nie odpuscilby wtedy. Nawet wtedy jakos delikatnie zapytalam sie co jest, to stwierdzil, ze NIC. A przeciez taka akcja to nic zlego, gdyby mi powiedzial, czy pokazal (lepiej, rzecz jasna :-) ) to podjaraloby mnie to :-) No, ale...

Gość LoL123123
Więc skoro się nie masturbował to spokojnie mógł dostać orgazmu od lekkiego pocierania