Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przyszłam_ponarzekać

iść spac czy nie isć...

Polecane posty

Dzisiaj po pólrocznej nieobecności wróciła moja przyjaciółka, wyjeżdża po weekendzie i nie zobaczymy się kolejne pół roku pewnie, albo przynajmniej kilka miesięcy. Dałyśmy w bańkę - przynajmniej ja, bo mój organizm odwykł od alkoholu i mnie chyciło dośc mocno. Jutro mój drugi dzień w pracy, boję się że jak pójdę spac to się nie obudze o 6 rano, iść spać czy nie iść. Do pracy na 8 (o 6 musz e wsta c zeby dojecha ć)... musze tam spędzic 12 godzin więc spać poszłabym dopiero jutor po 21 (jak wrócę)... kłaść się czy lepiej przeczekać tn stan? :P

Gość zakochana w amancie wszechcz.
przekimaj, bo padniesz na pysk w pracy

a jak sie boisz ze zaspisz, to poloz sie w jakiejs malo wygodnej pozycji. ja zazwyczaj wtedy kladlam sie w ciuchach, na podlodze. nie ma szansy sie porzadnie wyspac wiec nie zaspisz a jednoczesnie troche odpoczniesz

no właśnie tego się boję, tzn zdażał omi się nie spać po czterdzieści kilka godzin i chodzić do pracy na kacu lub na bani (tak wiem nie ma się czym chwalić:P) tyle że to nigdy nie była nowa praca:P Boje się ze jak zasnę to nie obudze się na czas, jak nie pójdę spać to przetrwam dzień tylko obawiam się ze szef zauważy że wdrugi dzień jestem lekko "zmęczona" :P

zakochana w amancie wszechcz., dla mnie nie istnieja niewygodne pozycje, potrafię zasnąć na kucki oparta o ścianę:D Jedyne co mi pomaga to jak kładę sie zpełnym pęcherzem:D Wtedy wiem że za maks 3 godziny wstanę bo nie wytrzymam parcia... tylko jak na złość sikać mi się nie che:P

twoja decyzja. ja wiem ze bym nie dała rady i bym na pewno chwile sie zdrzemneła i nastawila 10 budzikow w telefonach

to wypij teraz duzo wody, to ci sie zachce :P