Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka1922

Czy mogę liczyc na waszą pomoc?

Polecane posty

Gość myszka1922
to kliknij lubie to :) naprawde zalezy mi zeby wygrała,to jest jej marzenie,a tylko dzięki WASZYM glosom,ona je zrealizuje :)

Gość myszka1922
Kolego/kolezanko troche sie pomyliles,nie znasz dziewczyny,a ona jest naprawdę urodziwą.Wiec,jezeli nie chcesz glosowac,to tego nie rób,ale nie zachowuj sie jak dziecko i swoje komentarze ,ktore są wręcz obraźliwe pozostaw dla siebie.TROCHE KULTURY LUDZIE!

Gość myszka1922
nie rozumiem Was,ja prosze tylko i kliknęcie 'lubie to' a nie ocene klubu czy innych kandydatek. Momentami nie rozumiem ludzi,poprosic o cos a nie kazac,to juz wielkie pretensje,zbedne komentarze itd.... az przykro sie robi ;/

Gość ździsio__________________
a ja nie rozumiem dlaczego mam klikac na nieznaną mi osobe?w jakim celu?przespi sie za to ze mną?może gdyby to byla olimpiada matematyczna to moglaby liczyc na moje wsparcie mysle że to nie twoja koleżanka tylko ty:o jak dla ciebie to klikne na inna laske i namówie do tego znajomych:classic_cool:

Gość myszka1922
bez przesady,nikt nie sypia z nikim za klikniecie 'lubie to ' :P Przykro mi,ale to nie ja :) nie nadaje sie do konkursow takich.Dobrze,jezeli świecisz taką chamskością,to prosze bardzo.Dziekuje za podlosc z Twojej strony.Nie chcesz nie glosuj,to tylko prośba. I nie chodzi tutaj czy znasz czy nie,ale wlasnie dzieki życzliwym ludziom takie osoby mogą spelniac marzenia,sama satysfakcja,ze w czym,komus pomogles nie daje nic? jezeli nie to dziekuje i zegnam Tobie...