Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facio normalny

Czy warto się starać

Polecane posty

Gość facio normalny

Poznałem pewną kobietę spotkaliśmy się dwa razy i stale utrzymywaliśmy kontakt telefoniczny, ona się specjalnie nie angażowała w znajomość powiedziała tylko raz że jestem bardzo fajny, utrzymywała kontakt i na te dwa spotkania sama mnie zaprosiła wyszły z jej inicjatywy nie mojej, w niedziele jej napisałem że chciał bym ją lepiej poznać, że ją cenię i lubię i że mógł bym się w niej zakochać ona odpisała że musi wszystko przemyśleć co jest grane, nie jest w gorącej wodzie kompana, widać że jest jakaś zagubiona. Wczoraj rozmawialiśmy powiedziała że nie wie czego chce, nie jest zdecydowana, że te spotkania nic nie znaczą, w piątek pisała na poważnie że potrzebuje czasu żeby coś do mnie poczuć i zapytała się mnie czy chce fajną dziewczynę czy dziewczynę na już, wczoraj udawała że nie pamięta tego smsa :(, zaproponowałem żeby spotykać się jako przyjaciele jak coś więcej z tego wyjdzie to ok jak nie to nie będę miał pretensji, zgodziła się tylko nie wiem czy to nie powiedziała tylko po to żeby mnie zbyć. Zależy mi na niej ale nie wiem jak to dalej rozegrać, ona się z nikim nie umawiała jest dalej sama także to nie o to tu chodzi, bardzo długo była sama, wysłałem jej kwiaty na środowe imieniny kurierem kwiatowym, nie wiem jak to odbierze, nie jestem typem faceta co odpuszcza skoro nie powiedziała nie i początkowo chciała rozwijać znajomość.

Gość dfgfdgdfgdfg
chyba lepiej daj spokój, radzę jako kobieta

Gość jola lsw
Ja tez bym zaczęła zwiewać jakby mi facet po dwóch spotkaniach mówił, że mógłby się we mnie zakochać. To za szybkie tempo. Dwa spotkania to za mało żeby sie poznac, a co dopiero zakochać.

Gość facio normalny
Ehh przecież nie powiedziałem że ją kocham, rozmawiamy prawie miesiąc czasu jola lsw telefonicznie, chciałem być tylko miły a wyszedłem na natręta...

Gość Pytajnkowa??
prawdopodobnie jest po jakimś rozstaniu, i faktycznie lepiej odpuscic

Gość facio normalny
Jest długo sama, nie po rozstaniu.

facio zacznij myśleć jak mężczyzna,bo na razie prezentujesz kobiecy styl myślenia i stąd twój problem. Króliczka też trzeba umieć gonić ;)

Gość facio normalny
No właśnie widzę że sam wszystko zawaliłem heh, a czy idzie to jakoś odkręcić? Królik już chyba uciekł hehehehehe

Gość facio normalny
Ma ktoś pomysł jak to okręcić, no cóż raz się żyje nie spróbuję to będę żałował lepiej spróbować i polec niż nie robić nic.