Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgnjdgndskjg jsdfnsdj

pogrzeb babci faceta

Polecane posty

problem mam. w czwartek jest pogrzeb. my mieszkamy za granica, partner mnie namawia zebym z nim jechała. a ja poprostu nie chce. on mnie namawia. pojechałbyscie, jestesmy razem 4 lata, mamy dziecko. ja nie lubie takich spedow, boje sie. i nie oszukujmy sie wstydze sie jego rodziny. i nienawidze jezdzic do polski.

ale ja nie chce, mam sie zmuszac. on na mnie wywiera presje. pokłocilismy sie przez to.

Gość Dżastin Bimber Pierwszy
to tworzycie rodzinę czy kuźwa nie!????

no nie było planowane. heh kurcze mamy kase odłozona, chcielismy pokój wkoncu synkowi wyremontowac. jak bysmy mieli w trojke jechac autem to okolo 2000 zł. a on sam jak pojedzie albo poleci to w 500 zł sie zmiesci. jego babcie widziałam raz w zyciu na oczy. czuje ze przez to sie rozejdziemy. bo juz od dawna nam sie nie układa.

jestem ja i on. a nie ja on jego rodzina.

Gość Moim zdaniem powinnaś
a jakby tobie ktos bliski zmarł? chciała bys wtedy zeby był przy tobie

pogrzeb Babci to też okazja by poznali ciebie i wasze dziecko. Sama się odseparowujesz od jego rodziny, więc jaką ty chcesz stworzyć?

Gość Decyzja należy do Ciebie
Skoro nie chcesz to nie musisz jechać na pogrzeb do osoby którą zaledwie widziałaś jeden raz; babcia Twojego partnera to dla Ciebie żadna rodzina.Nie jesteście małżeństwem dlatego nie jesteś zobligowania do zgromadzeń rodzinnych takich jak pogrzeb babci faceta, nie widzę powodu żeby się wstydzić, poza tym podróż kosztuje.

autorko - ty nie bądź z tych co to w dzikim lesie były wychowywane:D i się zachowuj.

łatwo powiedziec nie wstydz sie. on ma super rodzine, wszyscy sie szanuja kochaja wspieraja ja tam nie pasuje. wogole wstydliwa ze mnie osoba. kocham go. nie chce sie przez to z nim kłocic, i tak za miesiac mielismy jechac do jego rodziny na komunie.

"łatwo powiedziec nie wstydz sie. on ma super rodzine, wszyscy sie szanuja kochaja wspieraja ja tam nie pasuje. wogole wstydliwa ze mnie osoba." Masz racje - nie pasujesz tam. To kompletny brak szacunku, taka postawa. Okropnosc :(