Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agussssa

antykoncepcja a ciąza

Polecane posty

Gość agussssa

Mam takie pytanie, czy może być tak ze w czasie przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych, może wystąpić krwawienie przed krwawieniem z odstawienie (tylko ze ja od kąt przyjmuje tabletki nie mialam krwawienia z odstawienie, tylko one występowowało tak jakbym miala dostac normalnie okesu, tym razem mi sie spóźniło o 5 dni), i moje pytanie brzmi czy można być w ciazy przy takiem krwawieniu, poniewaz boje sie bo od kilku dni chce mi sie ciagle spac mam podwyższoną temerature 36,9 - 37,3, piersi mi sie zrobiło takie duze chodz w najbliższym czasie nie przytyłam, glowa mnie czesto boli i mi sie kreci w głowie, i nie mam wogóle siły. ostatnio mialam robione badania krwi i wyszly idealne wiec to nie sa objawy zdrowotne. I nie wiem co mam sobie myslec, boje się troche

Gość agussssa
pomoże ktoś?

Gość pppoiiu
jesli bierzesz tabletki regularnie ciaza jest praktycznie niemozliwa, takze nie schizuj, bo wmoiwc mozna sobie wszystkie objawy. a te ktore opisujesz to infekcja, albo przesilenie wiosenne:)

Gość agussssa
Dzieki wielki za odpowiedz ;) ja bym sie nie stresowała tylko 3 razy tabletki zapomniałam i to 2 w pierwszym tygodniu, ale stosunek był przerywany, wiec mysle ze chyba nie powinno nic byc.

No to ja bym sie stresowała, jak tak bierzesz tabsy to nie jest to antykoncepcja dla Ciebie.