Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jaka jestem..taka

Komunia a byla zona..

Polecane posty

Witam. Jestem w zwiazku od 3,5 roku, od 3 lat zareczeni. W zeszym roku urodzilam Nam syna i prawie sielanka. Ale prawie robi wielka roznice bo moj partner jest po rozwodzie(cywilnym i to nie ja bylam przyczyna rozpadu ich malzenstwa) i ma syna z poprzedniego zwiazku ktory idzie do komunii w tym roku. Jego zona jest bardzo obludna osoba, dwulicowa manipulatka o czym mielismy sie okazje nie raz przekonac. Obdaguje mnie i mojego faceta na kazdym kroku ale do mojego partnera zawsze udaje mila i taka super wporzo byla zone, mimo iz moj partner nie raz sie przekonal jaka jest naprawde i jej nie wierzy(sama sobie na to zapracowala) i nic sobie nie robi z jej widzi mi sie. Do czego zmierzam..zaprosila mnie na komunie..wiem ze zrobila to na pokaz, moze nawet cos uknula ale ja nie mam zamiaru brac udzialu w jej szopce, udawac przy wspolnym stole zadowolona ze tam jestem wsrod jej znajomych i jej rodzinki, po to zeby mnie potem odgadywala. Oczywiscie moj partner pojdzie wraz z Naszym synem..co nie podoba sie mnie ale coz nic nie powiem bo to Jego dziecko wkoncu. Co byscie zrobily na moim miejscu? Ja najchetniej tego dnia poszlabym do jakiegos spa zeby sie zrelaksowac i nie myslec w jakie gierki tam ona gra.

Gość kochanka Francesca
idź w czym problem masz, decyzje co do obchodów uroczystosci juz podjelas

ale pojde i co..bede udawac jak ona? gdyby nie te wszystkie sytuacje jakie mialy miejsce poszlabym..ale w przypadku kiedy wiem ze nas obgaduje..szpieguje..a potem pisze ladnie pieknie jaka to ona jest fair..nie mam ochoty tym bardziej ze nigdy nie poznalysmy sie osobiscie..a tak zalazla Nam za skore..

Gość hej joe
idź nie peerdol

wysylam dziecko bo to jego brat przyrodni jakby nie bylo..i pomimo ze do niej mam niechec nie znaczy ze bede przeszkadzala dzieciom w relacjach, poza tym moj syn bedzie tam ze swoim tata wiec bedzie go mial kto pilnowac, bede takze rodzice partnera(czyli Jego dziadkowie), moj facet sam nie ma ochoty tam isc jak to okreslil w gniazdo zmij ale sprawilby synowi przykrosc, atego by nie chcial.

Dziewczyny ja juz napisalam ze nie pojde..decyzja zapadla. Pytam tylko co byscie Wy zrobily na moim miejscu..i dlaczego tak a nie inaczej.

dlaczego przyjemnosc? przyjemnosc by miala jakbym tam byla a ona wyjezdzala by z "rodzinnymi" historyjkami i pokazywaniem jaka jest wspanialomyslna..bo napewno nie zalezy jej na tym bym swietowala komunie z ich synem..

Gość ja osobiscie...ewentualnie
poszlabym do kosciola, ale na uroczystosc NIE.

byc moze nad kosciolem sie zastanowie.. co do uroczystosci moja decyzja jest nieodwracalna.. nie po tym wszystkim.

Gość Ktos musi byc
w takiej sytuacji jak Ty, wtedy Cie zrozumie. Ktos kto Cie nazywa tchórzem nie ma pojecia o zyciu, rozwodach, bylych ...

No wlasnie o to chodzi..rozumiem jakbym rozbila jej malzenstwo ze mnie nienawidzi i obgaduje ale tak? przez caly ten czas klamie, kreci.. sama jest sobie winna..a potem jakby nigdy nic robi z siebie super byla..smieszne to, wrecz zalosne..mnie nie zalezy na zadnym kontakcie z nia..skoro nawet w poprawnych relacjach obrabia wszystkim tylki.

nienormalna dlaczego?bo nie mam zamiaru psuc sobie dnia?