Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka222222

Moja matka rujnuje mi zycie!!!

Polecane posty

Gość malenka222222

muszę się wygadać.. nie daje sobie już z nią rady, ona jest poprostu chora!! mam 23 lata a ona wpierdala mi sie we wszystko jakbym miała 15. ja nawet nic nie mog w domu zrobic bo ona wszystko robi za mnie, jak twierdzi "bo ona zrobi to lepiej niz ja". musi wiedziec o mnie wszystko, z kim wychodze, gdzie ide, bo inaczej nie wyjde z domu, wybiera mi kolezanki - muszą byc bogate ułożone itp, a nie z jakiejś biedy, mieszkamy na wsi mam przyjaciołke która mieszka w bloku, ona twierdzi że nie warto sie z taką zadawać, że to patologia itp. Do domu nie wolno mi znajomych przyprowadzać, bo jej to przeszkadza, tak sobie ceni swoją 'prywatność' nie życzy sobie żeby jej ktos obcy po domu chodził. O facetach - nie wspomne, jakby sie dowiedziała że mam faceta np po zawodówce, albo bez prawa jazdy, bez dobrej kasy - zrobiłaby wszystko żeby wybić mi go z głowy, także nie mam prawa do własnego wyboru, wszystko musi być tak jak ona chce, mam fajnego faceta od niedawna ale nie przyprowadze go do domu żeby potem wysłuchiwać "co to za wieśniak był", albo żeby weszła mi do pokoju i zaczęła się wypytywac go, gdzie pracuje, po jakiej szkole itp, musi być wysoki piękny i pachnący. tak z dwa lata temu okres spóźniał mi się 2 miesiące, to ona już mi skrobanke chciała załatwiać ;/ nie wiem już co mam robić ale życie z nią to koszmar, dla niej liczy się tylko kasa, i to co ludzie powiedzą, czasami boje się że ktoś jej czegoś o mnie nagada, wiecie jacy ludzie potrafią być życzliwi, pewnie wyjebała by mnie z domu o byle co, i tak już nie raz mi powiedziała że się za mnie wstydzi, że żałuje że mnie urodziła, bo tak to by se na studia poszła.

Gość pppoiiu
moze czas na usamodzielnienie sie??? pojscie na swoje to jedyna rozsadna opcja w twoim zyciu

Gość o tej debilizm
bardzo przykra sprawa ,jestem o 10 lat starsza od ciebie i miałam to samo , uciekłam ....życie zmusiło mnie do powrotu w rodzinne strony , ona kupiła mi mieszkanie żebym tylko wróciła z wnukiem do polski ,kupiła ...na siebie, dziś nawet fakture zasłon mam wg jej gustu. ona sie nie zmieni , co ludzie powiedzą zawsze będzie ważniejsze od twoich uczuć.

Gość malenka222222
w dodatku ma mnie za jakies gówno, nie docenia mnie w niczym, dla niej każdy coś osiągnął tylko nie ja, ma w dupie to że przez rok czasu zapierdalałam w Anglii jak głupia, pojechałam sama, bez zadnych znajomych czasami płakałam za domem tak sie tam czułam samotnie, a ona miała tylko pretensje że za mało zarobiłam.

Gość malenka222222
usamodzielnic się ? jak ? za co? w polsce nie moge znaleźć pracy od 4 lat, jedynie za granicą, chciałabym wyjechać znowu ale nie chce jechac sama, tymbardziej ze mam tu faceta którego kocham, a on ma taka prace że tak nagle odejść z niej nie może...

Gość malenka222222
najwyżej bedę musiała wyjechać gdzieś chocby na slepo, bo nie wiem ile jeszcze zniose wysłuchiwania jaki śmiec ze mnie, że nie mam ani porządnych koleżanek ani bogatego faceta, i jak ja to jej w życiu przeszkadzam....

Gość ecie pecie bęc
Moja matka zadłużyła mieszkanie na 50 tys. Jak myślicie, kto będzie to spłacał?

Gość bambarryla147
a nie mozesz zamieszkac z facetem?

Gość malenka222222
jakby mój facet miał wille z basenem to pewnie bym mogła, też myślałam żeby coś wynając, ale byłoby ciężko, bo jak już wspominałam nie mam ani pracy, ani grosza przy dupie.

Gość bambarryla147
a nie wystarczy zeby mial swoj pokoj?

Gość była dziewczyna starszego;;;;
masz po prostu toksyczną matkę, rozumiem cię bo ja też:),moja jeszcze żadnego faceta nie zaakceptowała ktorego przyprowadzilam do domu...a jak mój ostatni eks poszedł do innego to nagle otrzeźwiło ją, że jednak był dobry i zabiegał o mnie...przez nią będę starą panną chyba...masakra

Gość jestem taką córką
rozwiodłam się i zamieszkałam w domu rodziców ,ja i dziecko , chciałabym ułożyć sobie życie od nowa ( mam 35 lat) ale nie mogę nawet wyjść do kina ,choćby sama bo szkoda kasy (pracuje ,dokładam się) bo to trzeba zrobić bo tamto ,wymyślanie jednym słowem,albo ja ide spać kto dziecka dopilnuje ? itp , facet :D:D w życiu ,już mi matka zapowiedziała " żeby ci do głowy nie przyszło szukanie jakiś portek" i tak żyje praca -dom ,praca-dom . Zarabiam za mało by to zmienić

Gość malenka222222
mojej tylko jeden mój ex sie w miare "podobał" , ale to pewnie tylko dlatego bo zna jego matke, byłam z nim rok to kazała mi z nim zrywać bo mnie nigdzie nie zabierał tylko w domu siedzieliśmy, a teraz mi pierdoli jaki to on był kurwa wspaniały i jaka ja głupia że go w dupe kopłam.

Gość PalmaKolorowa
Ty jak sie urodziłaś to też jej życie zrujnowałaś więc jesteści kwita.

malenka->nawet nie wiesz jak cie rozumiem, teraz jak juz nie jestem z tamtym chlopakiem - w pewnym sensie zerwałam z nim przez nią bo juz nie moglam sluchac jaki to on niezaradny i w ogole, a teraz ubolewa nad nim, troche za pozno...czasami czuje sie jak 12 letnie dziecko, ktoremu nic nie wolno a mam 27 lat:P

Gość malenka222222
to mogła mnie oddac do domu dziecka, może bym miała teraz wiele lepszą rodzinę zastępczą!!!!

Gość bbbbbt
malenka wyprowadz sie, na jakis pokoik na pewno zarobisz, na poczatku moze byc ciezko, ale uwierz, ze to wyjdzie Ci na zdrowie

nie wiem skąd biorą się tacy toksyczni i zaborczy rodzice...

Gość malenka222222
ja juz jej chyba nienawidze, za to że obrzydziła mi pół życia

Gość gość
"ecie pecie bęc Moja matka zadłużyła mieszkanie na 50 tys. Jak myślicie, kto będzie to spłacał? " A moja na 300 000 zł. i co Wy na to ? Jak myślicie, kto jest udupiony do końca życia?