Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArturIminimkii

Jaki macie na to system??????????????/

Polecane posty

Gość ArturIminimkii

Chodzi mi o sprzatanie w domu. Jak duze macie domy, mieszkania, ile wam zajmuje sprzatniecie? Macie czysto? bo ja ile bym nie sprzatala, to i tak jest syf. Mam dziecko 8 miesieczne, wiec jeszcze nie brudzi.

Mój system jest taki - brudzi i bałagani kot, jak nikogo nie ma w domu, więc nic na to nie poradzę. :D

Gość mam podobnie niestety.....
Ja sprzątam na bieżąco, zawsze po sobie jak coś się nabrudzi, i innych domowników też tak staram się uczyć. Nie ma u mnie czegoś takiego jak przedświąteczne porządki, jak widzę że coś jest brudne, biorę i myję. Mniej sie umęczę niż harując jak wół od rana do nocy parę dni przed świętami.

Ja przyznaje się szczerze, że mam w mieszkaniu bałagan. Ogólnie to jako tako ogarnę, ale upycham wszystko do szuflad i szafek, przez co wiem że bałagan jest choć nie zawsze go widać na pierwszy rzut oka. Córkę mam 2-letnią, więc istne tornado bałaganowe z niej. Do tego jeszcze starsza osoba, która też bardzo brudzi, no ale nie mogę mieć pretensji bo to już w tym roku stuknie 90 lat :) Ogólnie rzecz biorąc prawda jest taka, że sprzątaniu w domu nigdy nie ma końca. Zawsze coś jest do zrobienia.

Gość ArturIminimkii
No unas tez bajzel nie wiadomo skad ;)