Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamia88

kwatery, morze, dziecko !!!!

Polecane posty

Gość mammamia88

hej, szukam dobrych kwater nad morzem , najważniejsze by było blisko morza , co polecacie ?? dodam że wakacje z dzieckiem

Gość martula2402
A ile ma Twój maluch i czy szukasz z osobna łazienką?

Gość dede reporterka
ustronie morskie, "Słoneczko", bardzo blisko plaży, pokoje z łazienką, w sensownych cenach. Polecam bardzo mocno, jeździłam tam 5 lat z rzędu.

Gość mammamia88
dziecko bedzie miało prawie dwa latka

Gość Ewka83
Ja polecam Karwie jest blisko morza piękna czysta plaża i fajna okolica :)

Gość jiotrjgjrtuhj
Katy Rybackie- cisza i spokoj, 13km od zaludnionej zawsze Krynicy Morskiej.

Gość jiotrjgjrtuhj
a i w Katach jest Kormoran za 40zł obiad dla 2 dorosłych i dziecka taki ze sie go nie dojada tak duze porcje. Pizza rewelka a codziennie 3 rodzaje zup-domowych do wyoru. 1 zupka- 5-6 zł.

Gość mielno i unieście
tam z każdego ośrodka jest blisko do morza.

Gość mammamia88
a co myslicie o Ustce ???? Uwilebiam Łebę, ale byłam tam już zbyt wiele razy , lepsza Ustka ???

Gość olk
Tłoczno jest w Ustce ale jak chcesz . Mniej luda będzie w Karwi ,Rewalu ja bym wybrała Karwie ale ja jestem z nad morza więc nie odpoczywam w ośrodkach nadmorskich to nie pomogę.

Gość mammamia88
nie chce jechać na bezludzie , lubię jak coś się dzieje, oczywiście bez przesadty - Władek np odpada !!!

Karwie i ja polecam, regularnie jexdzimy-zawsze jest pełno matek z dziecmi:) obok jest jastrzebia góra ale wiekszosc zejsc akurat tam ma strome schody-w karwii jest za to lagodne ,szeroka plaza i pełno malych przyjemnych pensjonacików. Ja zawsze wyszukuje przez internet.-mozna obejrzec zdjecia pokoi i zadzwonic do włascicieli,udzielą wszystkich informacji-tylko radze bierz sie za to juz teraaz bo ja sie zgapiłam raz i w maju juz kiepsko było z miejscami na sierpien!

Gość nie nie yeye
To Karwii nie polecam, tam się wynudzisz na śmierć ! To miejsce spokojne , zero rozrywek. Wszystko zależy kto czego oczekuje jako wypoczynek.

Gość olk
W miejscowościach nadmorskich w sezonie nigdy nie ma bezludzia ,ale w większych miejscowościach jest juz nadludzie ,więc to żadna przyjemność tam jechać z dzieckiem bo większość to te doroślejsze małolaty wiecznie na gazie .

Gość nie nie yeye
"lubię jak coś się dzieje" No prosze Was Autorka napisała wyżej a Karwia to taka nuda (nie piszę że tam źle, to zależy kto co lubi ) ale tam się nie pobawi. Przecież tam nawet jakieś konkretnej rozrywki nie ma, jedna wielka długa ulica i parę na boki

Gość nie nie yeye
Ja lubię Łebę :)

Gość mammamia88
nie mówię tu o jakiś dyskoterch, pubach, imprezach ...tak jak pisałam, jadę z dzieckiem ...ale żeby był ryneczek z jakimiś pierdolałami, kostka brukowa - lub chodznik hehe, oczywiście ze względu na wózek ....trochę knajp .... np Krynica Morska w ogóle mi się nie podoba ! ze wszystkich nadmorskich kurortów w którcy byłam Łeba nr 1 - ale ile można... ;-)

Gość mammamia88
Władysławowo jest całe "na gazie" ;-))

no niby karwia to małe miasteczko ale jak sie chce to sie znajdzie-są potancówki na blaży w namiotach, jest małpi gaj, sa restauracje zkaraoke są wypozyczALNIE gokardów są namioty z grami ,wesołe miasteczko...z 2latkiem to raczej jakies wielkie koncerty i zabawy do białego rana odpadają chyba....

Gość nie nie yeye
ja też jeżdźę z dzieckiem, jestem z nad morza i byłam już chyba wszędzie w nadmorskich miejscowościach, ale Łeba nr 1 i tak zostaje, zawsze po spędzonych wakacjach w innym miejscu mówimy z mężem ,że za rok Łeba bo tam najlepiej :)

Gość nie nie yeye
chociaż patrząc na to, że Łebę znasz bo tam bywasz to wybrałabym ze względu na ciekawośc inną miejscowość , a jaką.. hmm chybił trafił :)

Gość mammamia88
DZIĘKI Mała czarna kawka 22 , popatrze sobie na Karwię , poszperam w necie . Póki co mam rezerwacje wstępną w Ustce w ośrodku Albatros, z bezpośrednim wyjściem do morza ! Wygląda, ok ...zobaczymy ....mam 2 tyg na podjęcie decyzji ... Zawsze jeździłam na kwatery, sporo od morza, a teraz ze wzgl na dziecko i naszą POLSKĄ pogodę, wolę mieć plaże blisko ! W tamtym roku w łebie nim się spakowałam na plaże, i doszłam , to słońce zachodziło, zbierał się wiatr i musieliśmy wracać do domu na mleko hehe - dziecko młodsze , malutkie, to też było inaczej. Ale w Łebie pomimo BRZYDKIEJ pogody przez cały wyjazd, nie wynudziliśmy się - jest gdzie połazić !!!

Gość mammamia88
Łebę znam jak swoją kieszeń, chce trochę zatęsknić za nią, byłam tam już kilak razy na dłużej ;-)

Gość byłam z dzieckiem w ustce
i byłam zadowolniona:) aczkolwiek mieszkałam daleko od morza, chociaz tragedii nie bylo, bo skrotem było jakieś 10 min. ale tam jest multum ludzi na plaży strzeżonej bo jest wąska. na taką szerszą, ale niestrzeżoną trzeba kawałek dojśc

Gość nie nie yeye
Jest jeszcze Mielno , najważniejsze żeby pogoda dopisała

Gość mammamia88
ojj tak - pogoda najważniejsza ...ze wzgl na nią planowałam urlop za granicą, ale boję się jeszczez z takim maluchem ruszyć, tym bardziej , że sama byłam raptem 2 razy a Grecji i Egipcie ... a w Ustce fajny ryneczek, jest gdzie połazić ?

Gość byłam z dzieckiem w ustce
w ustce jest multum miejsc do lażenia. jest latarnia morska, jest promenada, jest ryneczek, można się przejśc lasem do orzechowa i tam wejść na wierzę obserwacyjną:) jest co robić:)

Gość mammamia88
OOOOO, TO SUPER ;-))) Chyba się zdecyduję ! Dziękuję Wam bardzo !!! A ceny ? w sklepach normalne ??? Bo kanjpy to pewnie jak to w kurortach ...

Gość nie nie yeye
Tak jak napisała wyżej "byłam z dzieckiem w ustce " Jest również fajnie Co do cen, to moim zdaniem są wszędzie nad morzem podobne