Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pistejson

masturbacja

Polecane posty

przyjmując że masturbuje sie 5 min i wytrysk ! czy w sytlacji stosunku z partnerka ten czas sie zmieni i wystapi późniejszy wytrysk ?

Gość żonaty*44
Wszystko zależy od twoich zdolności. Przy masturbacji wystarcza mi czasem minuta a nawet mniej (to chyba zależy od tego, jak bardzo jestem podniecony na starcie), a stosunek z żoną to od 5 do 25 minut, zależnie od różnych okoliczności.

czyli przy masturbacji dochodzi szybciej do wytrysku niż w sytłacji stosunku między kobietą a mężczyzną ??? tak ?

Gość żonaty*44
u mnie tak, ale nie mam pojęcia, czy to reguła u wszystkich

Gość a ja powiem tak...
Ćwicz młody ćwicz, bo jak piczę zobaczysz to zanim ją dotkniesz to zlejesz się i sflaczysz :D

Gość doedukowanie
Masturbacją szybciej można ejakulować, gdyż tarcie napletka o żołądź jest dużo większe niż w śliskiej pochwie, zatem silniejsze impulsy nerwowe dopływają do ośrodka rozkoszy w mózgu , szybciej wyzwalając ejakulację/wytrysk/orgazm. Notabene, brak systematycznych ejakulacji, czyli brak rozładowania napięcia seksualnego jest szkodliwe i może wywołać ch. prostatyzm. Masturbacja & onanizm nie jest ani zboczeniem ani grzechem. Już sama NATURA wymyśliła polucje nocne dla rozładowania napięcia seksualnego u młodych chłopców, a u dojrzałych mężczyzn wytryski nasienia podczas snów erotycznych. Ja sie masturbuje 5 x dziennie i zobacz jaki fajny jeste: http://stuff.swir.us/2007/04/01/ja%C5%9B_fasola.jpg HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Ponieważ kobieta by szczytować potrzebuje śr. 10 minut stymulacji łechtaczki, to owe Twoje 5 minut jest niewystarczające by ją zadowolić, zatem trenuj, bo trening czyni mistrza🖐️