Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenaaa...

bycie singlem po 30 to oznaka niedojrzałosci

Polecane posty

Gość milenaaa...

pomijam osoby chore, niepełnosprawne

Gość milenaaa...
nie znam żadnego wartościowego faceta samotnego w okolicach 30 znam za to starego prawika:D

Gość masażystkaa
popieram autorkę

Gość niematosiamto
Albo mamejowatości

Gość mała marysiuaaa
normalni, fajni faceci nie są sami w tym wieku pomijam tych chorych, na wózkui itp Fajny facet szybko spotyka kobietę

Temat powinien brzmieć: bycie singlem po 30 to oznaka mądrości życiowej, dojrzałości i roztropności. Lepszy singiel z wyboru niż żonaty/mężatka z gromadką dzieci pod presją rodziny, znajomych, sąsiadów, księdza, bo jak to tak nie wypada samemu ? Przecież jak sam/sama to pewnikiem jakiś pedał albo inny zboczeniec... Żal mi was ograniczone umysłowo istoty

Gość fdsgfr
to, że kobiety wiążą się z kimś tylko po to by nie być samej to co innego mężczyźni są zaradni i wiążą się z miłości, która jest niezależna od wszystkiego.

Gość facet taki.....
ja dobiegam 30 i jestem sam Na wsi to budzi zdziwienie. W pracy słysze docinki ze jestem pedałem

Gość ....allema......
autorka jest nieroropwzinięta umysłowo nie zna życia jest prymitywem i debilem do tego z wioski zabitej dechami dnia niej oznaka dojrzałości to gromadka dzieciaczków w wieku lat 18 ...super gratuluję ci rozumu idiotko ... Fiku miki Edita i dociekliwi mają 100 procentową racje !!!!!!!!!!!!!!

Gość królTVNu
te intelektualne dywagacje są dla mnie skarbnicą pomysłów do moich felietonów radiowych oraz obrazem jaki negatywny wpływ na człowieka mają takie portale...