Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annonimus Primus

Piszę do Ciebie

Polecane posty

Gość Annonimus Primus

Więc po pierwsze jakim prawem grzebiesz mi w kieszeniach. Dlaczego ciągle sprawdzasz mój telefon. Grzebiesz w mojej poczcie. Sprawdzasz w pamięci wizyt które portale otwierałem. Szukasz moich znajomych na fb. Dlaczego ciągle podejrzewasz mnie o podrywanie dziewczyn do których powiem z uśmiechem "dzień dobry" Dlaczego robisz mi awanturę gdy ustąpię miejsca kobiecie w autobusie. Dlaczego robisz mi awanturę gdy biegnę otworzyć drzwi w samochodzie i chcę pomóc Ci wysiąść. Dlaczego gdy podaję Ci śniadanie do łóżka robisz wymówki że mam jakąś zdradę na sumieniu. Dlaczego gdy przynoszę Ci kwiaty obwąchujesz moją marynarkę i szukasz jakichś włosów nie moich. Dlaczego ? Mam tego serdecznie dosyć. Już dłużej tego nie wytrzymam. Jak długo można znosić twoje fochy. Dlaczego gdy zasypiam Ty wtedy masz ważne pytania dotyczące jakiejś koleżanki z mojej pracy. Czy dałem Ci kiedykolwiek jakiś powód ? Może teraz się wytłumaczysz. O co Ci chodzi ?

Gość najpiękniejsza pani królowa
o miłość ! :P

Gość Annonimus Primus
Królowo ty co prawda nie moja. Kochałem ją jeszcze dzisiaj. Ale po awanturze jaką zrobiła mi w firmie............ Nie wiem już co mam zrobić z tym fantem. Może powinienem ją pasem na gołą pupę........

Gość najpiękniejsza pani królowa
oczywiście że nie Twoja :) pasem? jak mus to mus...prosze bardzo

Gość jeszcze ktoś pomyśli
że to ja naruszam twoją prywatność...

Gość kierowca rosomaka
kontrola najwyzszą formą zaufania?

Gość ano nim
ale bredzisz