Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co z nia zrobic?

Wyslali do mnie kuzynke w ciazy. I co ja teraz mam zrobic?

Polecane posty

Gość zonaKraka
A jesteś pewna że wujek z ciotką nie wiedzieli o ciąży? Bo może sami kuzynkę wypchnęli własnie z założeniem "tu nic nie masz a za granicą łatwiej"... nie wydaje mi się żeby młoda sama wpadła na taki głupi pomysł, jeśli to porządna rodzina to sama by wiedziała ze rodzice tego nie poprą...

Gość ja bym odeslala
powtorze sie: ja bym kuzynke odeslala do rodzicow. nie twoim obowiazkiem autorko jest opiekowanie sie i lozenie na utrzymanie kuzynki i jej dziecka. masz swoja rodzine o ktora musisz dbac. przykre i brutalne ale takie jest zycie. mnie tez wydaje sie ze jej rodzice musieli wiedziec o ciazy co dla mnie jest swinstwem ze chcieli was w to wrobic. jesli mloda nie potrafi sama sobie zapewnic mieszkania, pracy i wyzywienia to jej rodzice (a w ogole to ojciec tego dziecka ale to inna kwestia) powinni podjac sie opieki nad nia, nie Ty autorko, Ty nie masz wobec niej ZADNEGO obowiazku

Gość inknaka
tak za granica jest wszystko za darmo, nie trzeba pracowac, tylko trzeba lezec!! sama mieszkam w niemczech i wiedze, ze nie jest latwo i bedzie jeszcze gorzej..wszystko jest skracane, redukowane...nie tak jak kiedys...no chyba, ze marzeniem kogos jest bycie na wiecznym zasilku i jedzenie przez caly miesiac makaronu z sosem z pennego;)