Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna123450987

Kto naprawi komputer OXFORD

Polecane posty

Gość dziewczyna123450987

SZUKAM KOGOŚ KTO WYMIENI MI GNIAZDO ŁADOWANIA W ASUSIE 1215N. KOMPUTER JEST ROZMONTOWANY. MAM GNIAZDO. PRZYNIOSĘ SAMĄ PŁYTĘ GŁÓWNĄ,TRZEBA TYLKO ODLUTOWAĆ STARE I ZPRZYLUTOWAĆ NOWE. Z TEGO CO WIEM TO DO ASUSA TRZEBA LUTOWNICĘ O WYŻSZEJ TEMP.NIŻ NORMALNA. MIESZKAM W OXFORDZIE MOŻE BYĆ TEŻ BANBURY!

Gość Dyonizy
nie chcę się wymądrzać ale ponieważ jestem z zawodu elektronikiem to nie chcę Ciebie zostawić z tym problemem, masz rację, aby wymienić takie gniazdo jest potrzebna odpowiednia lutownica - tak zwane lutowanie w osłonie , ponieważ teraz te płyty główne mają nawet 21 warstw ścieżek miedzianych w środku , mam taką lutownicę w pracy ale nie chce mnie się w to wierzyć, że takiej lutownicy nie ma nikt w UK , ile chcą za to wlutowanie gniazda ?

Gość dziewczyna123450987
Jeszcze nie wiem, tu wchodzi dużo ludzi więc liczyłam na jakiegoś Polaka. Anglicy w ogóle takich rzeczy nie robią, serwisy się zajmują tylko oprogramowaniem a jak dam Pakistańcowi to mi inne wejścia też powymienia :P

Gość dziewczyna123450987
Polaczek powiedział 58 funtów. Pakole pierwszy raz widzieli wymontowaną płytę główną.

Gość lukasz1982
Zapraszam serdecznie www.serit.co.uk IT help Oxford