Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malagosia3566

Duży BRZUCH po odstawieniu anty

Polecane posty

Gość Malagosia3566

Odstawiłam tabletki, od 21 lutego ich nie biorę. 16 marca miałam dostać miesiączkę która się nie pojawiła i niestety nie ma jej nadal.Jedynie w dniu @ poleciała odrobina blado różowego śluzu. Okres spóźnia mi się już 11 dni. Nie wiem co się dzieje, test robiłam 3 dni po nie pojawieniu się miesiączki ale wyszedł negatywny. Wizytę u ginekologa mam dopiero za dwa tygodnie. Kilka dni po odstawieniu zaczęło boleć mnie podbrzusze, i od czasu do czasu boli nadal. Byłam pewna że @ się zjawi bo w tym czasie brzuch mnie bolał tak jak by była ale trochę słabiej do tego dwa dni przed okresem brzuch mi się taki większy zrobił, i jest taki nadal. Byłam pewna że po okresie wszystko minie a tu lipa. Nie wiem co robić. Najgorsze jest to że kiedyś jak na miesiąc odstawiłam tabletki to okres dostałam normalnie i tych bóli podbrzusza też nie było.

Gość Malagosia3566
to normalne po odstawieniu ? czy jednak nie. Początkowo wszystko było ok po za tym bólem podbrzusza, zaczęłam jeśc mniej słodyczy tak jakby ochota na nie się bardzo zmniejszyła. Nie dostałam żadnych syfów zaczęłam lepiej wyglądać.. A teraz przed @ przytyłam kilogram, brzuch mi odstaje czuję się taka napuchnięta, i cały czas jem o słodyczach już nie wspomnę. Jestem załamana

Gość ja niee
miałam takich objawów jak ty, okres dostałam planowo i brzuch mi nie urósł. może to jednak ciąża ? jest możliwość że zaszłaś??

Gość Malagosia3566
może ktoś się wypowie ?