Gość weronika co znika Napisano Marzec 27, 2013 Czasem pojawiają się tutaj tematy, kto ile osiągnął. Chciałabym poznać Wasze zdanie na temat tego, co mnie się udało i może zdanie osób, które były w podobnej sytuacji. Dużo w życiu przeszłam: miałam ojca alkoholika, pijaka, pod koniec jego życia to był po prostu żul -życie z kimś takim pozostawia blizny w psychice, do tego dochodzi współuzależniona matka, z którą relacja zawsze była trudna, toksyczna; w dzieciństwie przeżyłam molestowanie seksualne, które wiele lat się za mną ciągneło; w dorosłości przeżyłam najpierw jeden długi związek, który się rozpadł, a ja bardzo rozpaczałam; potem drugi związek - z facetem, który nie nadawał się do normalnego życia - z tym gościem zaszłam w nieplanowaną ciążę, która okazała się ciążą pozamaciczną - ledwo przeżyłam, bo zostałam źle zdiagnozowana, to było straszne, kolejna trauma. te wszystkie sprawy przepracowałam na terapii. Teraz mam 29 lat, skończyłam studia magisterskie, potem podyplomowe, teraz dalej się kształcę; pracuję - wprawdzie w firmie mojej mamy, ale oprócz normalnych obowiązków w tej firmie realizuję też swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach