Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoras sie odchudza z

allevo czy któraś się z tym odchudza??

Polecane posty

czy warto to kupić i stosować 2 tyg?

up

Gość Żaden magiczny
kosmetyk ani suplement nie zastąpi zdrowej diety i ruchy. Po drugie 2 tygodnie - nie warto.

Gość HannaCS
Ile osób tyle opinii. Ja dietę postanowiłam przetestować dlatego, że jest bardzo wygodna i szybka, nie wymaga przygotowań i czasu. be czytania składu przygotowałam i zupki i koktajle. Moje zdanie jest bardzo pozytywne. Posiłki są bardzo smaczne i pożywne, zupy prawie jak domowe, a koktajle jak ze świeżych owoców. Posiłki sa bardzo dobrze zbilansowane i pożywne. Każda porcja, zupka, koktajl czy batonik jest pełnym posiłkiem. Jaki osiągnęłam efekt? Miesiąc stosowania diety - 5 kg mnie. Bez wyrzeczeń, bez głodu i nerwów.

Gość gość
Zupy bleeeeeeeeeeeeeee okropne w smaku są te produkty. Ćwiczenia i dieta. Zero słodyczy ci pomoże a nie szsztuczne jedzenie

Gość gość
moja kolezanka to stosowala przez 2 tyg i mowila, ze trudno jej bylo wytzrymac na tych zupkach itd schudla 3kg a potem byla tak wyglodniala, ze przytyla 6kg w ciagu miesiaca. Wiec ja dziekuje za taka diete. A i tak mysle, ze ktos zalozyl ten topik zeby zareklamowac allevo. :D

Gość gość
Żaden środek nie jest odchudzający - a ten kto wynajdzie specyfik naprawdę odchudzający będzie biliarderem. Nie wierz w to co oferują.