Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rondin

sklepy internetowe z markowymi męskimi ubraniami

Polecane posty

Gość Węcka
no ja wiem że w noor.pl można spokojnie fajne ubrania męskie kupić! i naprawdę są one dobrej jakości! także moim zdaniem warto!

Gość Dojjon
dobry wybór faktycznie jest na noor.pl i szczerze mówiąc lubię tam kupować bo wiem za co się płaci!

Gość gość
U mnie absolutnie numerem jeden w tym przypadku jest sklep www.HirexShop.pl , zawsze tam kupuje ubrania nawet dla siebie.

Gość Goska844
Ja tam ostatnio swojego męża ubieram w sklepie internetowym https://www.stylovy.pl nie maja tam markowych wielkich marek ale jeżeli sprawdzisz ich zdjęcia i modele ubrań to przekonasz się że to coś innego w sieci. Sprawdż koniecznie ich koszule ze stójką- mega wzory!

Ja kupowałam dla chłopaka koszulki od https://themon.eu/ i dla mnie to super jakość. Możecie sobie zerknąć ale kolory, wzory i fasony są zgodne z najnowszymi trendami, a to wszystko autorska myśl projektanta. Bardzo polecam te T-shirty męskie! :)

witam ja również znalazłam fajny sklep internetowy z koszulami męskimi i o dziwo po zrealizowaniu zamówienia jestem zadowolona.może ktoś będzie chciał skorzystać https://swiat-koszul.pl/ . robię tylko zakupy internetowo może ktoś i podpowie gdzie kupujecie fajne sukienki damskie wizytowe?? szukam czegoś fajnego i nie drogiego ..

Gość Marek

Ja wczoraj obkupiłem się na recea.pl. Mają teraz super promocje a jakość ciuchów jest na prawdę fajna no i od 149 zł darmowa dostawa. 

Gość simka

Tanie ubrania to można kupić w lumpexie a tanie i ładne w internecie. Wiem bo tylko w sieci kupuję ciuchy. Ubezpieczyłam też swoje zakupy internetowe w banku Raiffeisen, bo niestety zdarzają się pomyłki i nieporozumienia.

Gość Adrianna

Ja wygodne i markowe obuwie jak i galanterię skórzaną zamawiam na stronie BucikSklep.pl maja szeroki asortyment i niższe ceny, warto!

Gość Ola

Ja kiedyś kupiłam mężowi koszule ze strony e-merceria.pl i jest bardzo zadowolony. Ceny trochę wyższe niż w sieciówce ale jakościowo boją na głowę.

Gość Michał

U nas w pracy jest wymóg eleganckiej prezencji, więc trzeba mieć zorientowanie na trendy. Osobiście kupuję w Pako Lorente, bo dla mnie najlepiej łączą dobry krój z odpowiednia jakością.

Gość mozek

mój mąż kupuje wlasnie w noor.pl - bardzo chętnie nosi te ciuchy bo są wygodne i dobrze dopasowane. I szczerze mówiąc jest to zakup na dłuższy czas a nie na pare prań - taka jakość jet dobra materiału!

Gość mozek

mój mąż kupuje wlasnie w noor.pl - bardzo chętnie nosi te ciuchy bo są wygodne i dobrze dopasowane. I szczerze mówiąc jest to zakup na dłuższy czas a nie na pare prań - taka jakość jet dobra materiału!

Gość Adam

Ja kupuję na e-merceria.pl. Wysoka jakość i bardzo ładne wzory.

Gość adam

Według mnie, bezkonkurencyjnie, Pako Lorente. Rewelacyjna jakosc i styl, przy czym cena tez jest ok

Gość Martyna

Ja mojemu kupuje w Pako Lorente - zawsze jest zachwycony, a w samych ubraniach wyglada swietnie 😄 wiec oboje na tym korzystamy

Gość Artek
Dnia 8.08.2019 o 14:27, Gość Martyna napisał:

Ja mojemu kupuje w Pako Lorente - zawsze jest zachwycony, a w samych ubraniach wyglada swietnie 😄 wiec oboje na tym korzystamy

Garnitury jakościowo Pako ma najlepsze, to prawda 🙂 Kupuję u nich od dawna i zawsze znajduje to, czego potezebuje 😉

Tylko Denley.pl!

Kupuję tam ubrania dla siebie, ale przede wszystkim dla mojego męża. Obydwoje jesteśmy bardzo zadowoleni. :) Wysyłka szybka, ubrania w super cenach. ❤

Gość Leszak

a noor.pl? no to jest sklep który ma fajny asortyment z ładnymi i dobrze skrojonymi ubraniami! i mój mąż nosi chętnie takie marynarki! 

Gość elwira

Ja zawsze znajduję coś ciekawego dla mojego mężczyzny u www.sklep.roland-modameska.pl/. Można wybrać modnie i niedrogo. Mój skarb jest zawsze zadowolony. Poza tym można skorzystać z wielu promocji. 

Gość F|itkas

Mój mąż ubiera się w noor.pl – kupuje tam wlasnie łaldne marynarki i w sumie tez całe gajerki. Widać że są dobrze uszyte i ładnie wykończone. Dobrze wydane pieniadze.

Jeżeli chodzi o sportowe ubrania to ostatnio dość często kupuję na differenta.pl, markowe ciuchy w dobrych cenach. Szybka wysyłka i jak nie trafię z rozmiarem to nikt nie robi problemów z wymianą ;-)

Dnia 14.10.2020 o 11:50, benabozena napisał:

Jeżeli chodzi o sportowe ubrania to ostatnio dość często kupuję na differenta.pl, markowe ciuchy w dobrych cenach. Szybka wysyłka i jak nie trafię z rozmiarem to nikt nie robi problemów z wymianą ;-)

To prawda. Czasami, gdy sie waham z rozmiarem kupuję dwa, po czym jeden wracam do sklepu. Taka oszczędność czasu;)

hej tak, bardzo polecam sklep differenta, mają tam zarówno damską, jak i męską odzież, mój chłopak podpatrzył u mnie i teraz tam kupuje. mają tam naprawdę dobre marki, a on jest dosyć wybredny więc skoro mu pasuje to musi to być naprawdę dobra jakość