Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

na obcasach

Polecane posty

Gość juter
Ja raczej do łóżka nie zdejmuję gumofilców. Taki jestem.

wysokolibidowa: a jak wygląda taka gra wstępna na obcasach? Różni się jakoś od innej?

Piedestał, a wyruchal cię ktoś kiedyś obcasem w dupe? Bo chyba by ci się przydało.

nei nei: obcasem w dupę? Już któryś raz o tym piszesz. Z tobą może to byłaby przyjemność...

Wygląda np. tak że on czeka w fotelu, a ja przychodzę na szpilach, w pończochach i koronkowej koszulce... może być różnie, np. on wstaje z fotela i chwilę tańczymy, potem popycham go z powrotem, siadam na nim okrakiem i pieszczę jego twarz językiem i ustami... potem on wstaje, rzuca mnie na ten fotel, rozszerza kolana i zdziera majtki... więcej nie napiszę bo mi się zrobiło zbyt gorąco ;)

wysokolibidowa: ok, rozumiem. Myślałem, że on zajmuje się jakoś Twoimi stopami... Lubisz czasem dominować w seksie?

Piedestał, co ja zrobię, ze jak widzę twoje tematy, to od razu mi się nasuwa na myśl ten pomysł :P

Po to mam męża, żebym to ja była zdominowana, a nie na odwrót :classic_cool: On czasem pieści moje stopy, ale bose, ewentualnie w samej pończosze. Zresztą w moich butach pieszczenie stóp byłoby raczej niemożliwe. Ty Piedestał myślisz pewnie o sandałkach z obcasem, a takich to ja raczej nie posiadam 😴

a pieścić stopy dziewczynie w sandałkach jest cudownie... Nie tylko w domu, ale np w parku czy w samochodzie.

Wysokolibidowa, ja się domagam wyjaśnienia jak on Ci zdziera majtki po rozsunięciu kolan! Czy masz majtki zawsze tylko na jedną okazję?

Trapery w łóżku też się przydają. Można wyciągnąć sznurówki i przywiązać delikwenta do łóżka. A potem spokojnie iść do wanny... Ach...

Piedestał, czy Ty pieścisz dziewczynie stopy w samochodzie jak Ty przowadzisz czy jak ona prowadzi? Obie opcje są bardzo interesujące...

No to ja juz cię lubię, Wysokolibidowa. Tylko, że moja wyobraźnia nie ma granic i nie każda kobieta jest gotowa aż tak daleko za mną podążyć.