Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie normalna dziewczyna

No to o czym pogadamy :)

Polecane posty

narzuccie jakis temacik :)

Gość dsasdfdfd
o sexie:)

U mnie za oknem sloneczko wiec na "zimowe dni" nie moge narzekac :D

Gość ............@
też jestem za sexem:-)

Owszem słoneczko może i świeci ale i tak zimno jak na tą porę roku. Powinno być przynajmniej z 15 stopni a nie 0 czy 2

ja bym chciala spedzic weekend w spa-przymierzamy sie do tego..na razie w drugi dzien swiat wybieramy sie do gdanska....a w spa...chcialabym zazyc masazu-bo bardzo lubie.troszke w basenie posiedziec...odpoczac

Sex owszem ale nie tak od razu czy nie lepiej się trochę poznać bliżej a nie tak od razu do łóżka.

U mnie + 5 ale coz.... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :)

i tak nawiasem mowiac z nikim nie wybieram sie "do lozka" :) a co do weekendu w spa to hmmm.... przydaloby zregenerowac sie po zimie... w koncu jeszcze troszke i trzeba nedzie wystawic troszke cialka

Wiec proponuje Saunę w Termach Rzymskich. Ja bywam tam regularnie co 2 tygodnie od ponad 2 lat tam jestem. I zauroczyło mnie to magiczne miejsce.

Dzisiaj zaspokoje sie solarium... w koncu tylek trzeba wygrzewac ;)

Wiem ale nie chodze nalogowo... 1-2 razy na miesiac wiec nie jest tak zle... poza tym kobieta lepiej wyglada lekko opalona :)

Zgadza się ale wiesz właśnie najlepiej iść do Solarium po pobycie w saunie. N.P po Pilingu solnym który odbywa się w Termach Rzymskich. Piling solny to sól z olejkami eterycznymi i sokiem z owców. A taki seans polega na rozgrzaniu ciała w saunie Sauna Majster polewa gorące kamienie wodą o zapachu owoców cytrusowych i rozdmuchaniu powietrza ręcznikiem po w2 takich rozdaniach wychodzi się na dwór i rozdaje się taką sól którą wciera się w ciało. A następnie wchodzi się znowu do sauny a kolejne 3 bardziej intensywne rozgrzanie organizmu A my cały czas wcieramy sól w ciało aż do rozpuszczenia się soli. Po takim pilingu skórę jest jak u niemowlaka. I wówczas dopiero można iść do Solarium Szybciej się opalimy.

Wlasnie! jak sobie poradzic jak za oknem zima? zero aktracji! chcialoby sie juz isc na spacerekwparku slyszec cwierkanie ptaszkow a tu co:(

No właśnie propozycja jest wyżej!! Chyba bardzo ciekawa i atrakcyjna jak na takie zimne dni.