Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjgfhfgfgfdsfdfsdsdsss

Tesciowa ciagle nam wysyla kase.

Polecane posty

W sumie co miesiac wysyla mojemu pieniadze. A tu 200zł a dzis znow przyslala 100zł. Kase na bilet zebysmy przyjechali na swieta. A ja jechac nie chce.Chce zostac w domu.

Gość inżynier bezrobotna
No to czemu nie odsyłasz??

Gość TreLeMoReLe...
Trochę Cię nie rozumiem. Wysyła kasę,zaprasza na święta czyli masz na bilet lub paliwo i nic do roboty a Ty jeszcze narzekasz. No,mija droga,wychodząc za mąż niestety poszerzyłaś rodzinę o rodziców męża. Poza tym to tylko dwa dni. :)

Gość TreLeMoReLe...
*moja droga - miało być :)

Gość jakaś głupia teściowa
wystarczy ustne zaproszenie, jak nie skorzystacie, to nie, łaski bez lepiej by se kobieta za te pieniądze dobre kosmetyki kupiła

ale kazde swieta musze do nich jezdzic. marza mi sie wkoncu swieta u siebie. sama sobie wszystko przygotowac.Ugotowac potrawy takie jak lubie. a takie siedzenie u kogos mnie meczy. Tymabrdziej ze pol roku temu przeprowadzilismy sie do nowego mieszkania. A do nas nieprzyjada.

Gość jzmnldgnkew, .frew
Wam to sie kurna nigdy nie dogodzi. Nie interesuje się, nie dzwoni, ma w nosie to źle.. zabiega o kontakt, zaprasza do siebie to też źle.. Wy macie problem ze sobą po prostu...

Gość mkmkmkmk
to powiedz ze macie juz plany na swieta:) skoro co rok jezdziecie do nich to chyba reszcie rodziny tez sie cos nalezy:) np Twoim rodzicom, rodzenstwu, dziadkom.. powiedz, ze ich odwiedzacie w tym roku, a pieniadze odeslij. świat sie nie kreci wokół teściów! :P

Gość mkmkmkmk
jz...(cos tam) a ty nie pakuj wszystkich do jednego wora... jakie "wy"? kazdy jest inny i ma odmienny problem czy sytuacje... jeden chce byc zapraszany i goszczony a inny/inna na odwrót... proste..

Gość tojajajajajjaaa
niech zacznie wysyłać na ten adres: ul. Jesionowa 21/1 Legnica :) ja chętnie skorzystam :)

Skoro lepiej się czujesz u siebie to p[o prostu grzecznie powiedź że w tym roku chcesz spędzić Świeta u siebie i że zapraszasz ich do siebie :D :P W każdym razie jeśli nie pojedziecie to ja bym kasę odesłała!

oni nie przyjada bo jest jeszcze dziadek i 2 braci. Jeden ma zone.I wszystcy spedzaja swieta razem. co to za swieta kiedy ja jade na gotowe. A ja tak nie chce.

daltego przez to wogole nie ciesza mnie swieta.

Gość Autorko a buzię od czego masz
??? Potrafisz wogóle mówić? A może fakt że wysyła wam kasę tak cię onieśmiela że nie masz odwagi tego powiedzieć? Co też kasa potrafi zrobić z człowieka :D

moj chce jechac a ja nie.I ciagle sie o to klocimy.