Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Van Hel

Co sądzicie o łysych?

Polecane posty

Gość Van Hel

Siema. Dziewczyny, krótka piłka. Co sądzicie o łysych gościach? Mam 23 lata i niestety włosy mi się trochę przerzedziły. Ale postanowiłem po męsku że będę się ciął na 0, nie będę robił żadnych pożyczek ;p Boję się jednak że będę odbierany jako dresiarz itp i to mnie trochę martwi.

Gość Łysku.....
Tu na forum prawie każda cie pocieszy to nic nie kosztuje ale jakby co to wybierze kudłatego, łysy facet traci od 40 do 80 % atrakcyjności

Gość do tej wyżej
Jesteś strasznie głupiutka. Ilu jest przystojnych, łysych facetów ? Całkiem sporo. Laska wybierze tego z grubszym portfelem i lepszym autem i może wtedy być nawet garbaty albo zezowaty

Gość nsfbfdsabtdn
tylko nie zaczynajcie o jakims Vin diesle czu innym Brucie Villisie mowimy o pospolitych łysiejacych facetach

Gość jaka lska...........
a mity o "lepszym samochodzie" to ludzie skąd wy to k. bierzecie te bzdury? :D chyba masz 12 lat i nie znasz zycia chłopaczku

Gość autorze
Nie martw się. Jak będziesz chodził ubrany w normalnych, modnych ciuchach i zachowywał się jak czlowiek, to nikt nie będzie cię odbierał jak dresa. Ja mam 26 lat, jestem łysy i nikt mnie nigdy nie nazwał dresem, bo nie ubieram się ani nie zachowuję się tak jak dresiarze. Wręcz przeciwnie. Mieszkając za granicą, wiele osób myli mnie z obcokrajowcami, bo nie wyglądam jak typowy Polak na emigracji

Gość łysyk
@jaka Iska Mity ? To ty nie znasz zycia dziewczynko

Gość Van Hel
"łysy facet traci od 40 do 80 % atrakcyjności" Skąd aż tak duża rozbieżność? ;)

Gość Jnxjdcnjfvmfvlpflcvt
A Szymon Bobrowski,łysy przystojniacha,tylko to pewnie męczące tak sie golić ciagle

Gość kdsbno
Nie musisz obcinać się całkiem na łyso. Możesz na drugim stopniu bez nakładki czyli 2 mm. Jeżeli chłopakom pasuje do kształtu głowy to może być. Możesz zmienić swój styl ubioru.

Gość nQa
Czym się martwisz, więcej miejsca do calowania:) na pewno wyglądasz lepiej z wlosami 'przy glowie' czy nawet na 'glace' niż facet z koszmarnym 'zaczesem' stawianym przez wiatr w 'irokeza'... ale nad uchem;)

Gość Van Hel
Bo tak w ogóle: Trochę mnie źle zrozumieliście/ ałyście. Nie chodzi mi o to czy będę miał powodzenie czy nie, bo mam już dziewczynę. Chodzi mi tu raczej o aspekt socjalny.

na ludzi, ktorzy beda cie oceniac przez to co masz lub nie masz na glowie i tak szkoda marnowac cenny czas i uwage, bo zapewniam cie, ze absolutnie nic wartosciowego do twojego zycia nie wniosa. Przejmowanie sie plytkoscia ludzi takiego pokroju jest czyms podobnym do sytuacji w ktorej bys usiadl na ziemi i probowal nauczyc swojego buta powiedziec dzien dobry.