Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
leoomaster

problem ze wzwodem

Polecane posty

Witam, Mam 23 lata, ważę około 85-90kg przy wzroście 184cm. Nie palę, nie piję, zero narkotyków czy jakichkolwiek leków, codziennie biegam, ciśnienie krwi około 130/80 - ogólnie jestem zdrowy. Od pewnego czasu mam problem ze wzwodem. Problem objawia się w taki sposób, że nie potrafię osiągnąć stanu pełnej erekcji bez fizycznej stymulacji. Nawet kiedy mi się to uda w drodze masturbacji, kiedy przestanę na moment, to w pół minuty znów jestem luźny. Nie potrafię dokładnie powiedzieć czy jest to tydzień, miesiąc czy jeszcze dłużej. Powagę sytuacji odczułem dopiero kilka dni temu kiedy z moją dziewczyną zdecydowaliśmy się na współżycie - po prostu nie byłem w stanie utrzymać wzwodu. To było okropne. Nie mogę przestać o tym myśleć, chodzę sfrustrowany i popadam w depresję że tak zawiodłem moją ukochaną. Znalazłem na internecie zamiennik viagry, który można kupić na internecie http://vialafil.com.pl/. Ale czy może ktoś zna ktoś może ten viafil i może go mi polecic ? Bardzo mnie to martwi, bo czytałem że impotencja dotyka starsze osoby. Dlaczego trafiło na mnie? Co mam robić? Bo konieczność zażywanie viagry w tym wieku to dla mnie straszny wstyd...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować