Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqwretey

pamietacie sprawe Madelline?

Polecane posty

Gość wqwretey

Ta glosna o zaginieciu dziewczynki z hotelu.rodzice zrobili sensacje z tego.jak sie w koncu ta sprawa skonczyla? Ta mala sliczna byla. Rodzice twierdzili ze wyszli na kolacje a dzieci spiace zostawili w pokoju.jak wrocili jej nie bylo.wiecie jak sie to skonczylo?

Gość rthyjukilo;
nadal jej szukają

Gość to tylko
chyba odłożona do archiwum X :(

Gość ixyyyyyyyyyyy
Byl nawet w tvp2 film o tym to chyba rodzice kja zabili i lcialo bylo. W piwnicu

Gość wqwerty
Kurde czyli zadnych sladow?masakra.pamietam ze nawet gwiazdy sie w to zaangazowaly. Myslalam ze mala nie zyje,ale jak ciala tez nie znalezli..podejrzewali rodzicow nawet.cos podobnego prawie jak madzia z sosnowca a wiadomo jak sie skonczylo ..

Gość A ja słyszałam co innego
Jak mnie pamięć nie myli to znaleźli jej ciało zakopane na posesji sąsiadującej z hotelem. Podawali to jakieś pól roku temu na niemieckich wiadomościach

Gość wqwerty
Ale w hotelu ja zabili?wiadomo czemu???? To pewne?masakra :(

Gość catiusia
Chyba jakieś pół roku temu znaleźli gdzieś dziewczynkę łudząco podobna do Madeleine ale okazało się, że to nie ona. Sprawa nierozwiązana- tak samo jak z Iwoną Wieczorek z Gdańska- ani widu, ani słychu.

Gość Karolina__
Jakiś misiąc temu badali dna dziewczynki, bo ktoś dał znać że to może byc ona, ale ślad był jednak fałszywy. Za to sprawa jest wznowiona i nadal jej szukają. A zresztą nie możesz wbić w google?

Gość catiusia
Bzdury- były jakieś pogłoski, że znaleźli ciało dziewczynki, ale okazało się, że to nie jej. Boże, usłyszycie gdzieś ploty, nie wiecie co i jak a dalej kłapiecie dziobami..

Gość Karolina__
Żadnego ciała nie znaleźli, ale zmyślacie :D

Gość wqwerty
Ale dlaczego ja zabili? To byl wypadek? Byl proces.masakra.czyli skonczylo sie jak z madzia z sosnowca...

Gość A ja słyszałam co innego
Zrobili DNA i inne badania i to miało być ciało tej małej dziewczynki. Obok hotelu była prywatna posesji gościu dzieciaka obserwował potem porwał zabił i zakopać w ogródku !!! Dawno na wiadomościach mówili. W Polsce nic????

Gość qwertffd
Masakra. A co podejrzewaja u tej z gdanska? 2 lata temu zaginela? Ciekawe czy gdzies nie jest przeytrzymywana. A jezeli madeline ktos wywiozl to moze byc i tak ze dziewczynka zyje u jakiejs rodziny i nawet nie pamieta ze miala innych rodzicow

Gość wqwerty
Czyli nie zyje??? :(

SPRAWA Madelline sie jeszcze ciągnie... nie wiedomo co sie z nia dzieje... co się wydarzyło tamtego poranka... - dziwi mnie tylko jak mozna zostawic 3 letnie dziecko samo w pokoju i isc na posiłek... takiemu dziecku przeciez tysiace pomysłów przychodzi do głowy!!!

Gość wqwerty
Ale ona podobno spala.moze wiedzieli ze zawsze spi do ktorejs godziny,moze mieli ze soba "matke",niewiadomo.pytanie czy ona faktycznie zyje.ale przez tylke czasu zadnego sladu?poszlaki?