Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaKarmiąca

Jaki staniczek do karmienia?

Polecane posty

Gość PrzyszłaKarmiąca

Triumph, Alles Mama, Lupo ?? Jaki polecacie?

Gość Ja jestem jeszcze
w ciąży ale kupiłam sobie jeden stanik do karmienia Alles... i żałuje. Daremny jest wcale go nie zakładam. Wolałabym dołożyć te pare dych i mieć lepszy ale już po fakcie. Podobno staniki do karmienia to nie potrzebny wydatek Teraz jak sobie kupowałam to wzięłam normalny stanik z odpinanymi ramiączkami. Mam nadzieje, że się sprawdzą...

Gość Jeszcze5tyg.
A co z tym Alles jest nie tak? Bo własnie z tej firmy mi się podobają. Mają usztywniane miseczki, więc piersi nie będą zwisały, a będa podtrzymane. Dlaczego w nim nie chodzisz?

Gość Ja jestem jeszcze
Nie chodze bo założyłam kilka razy i już jest cały rozciągnięty pod biustem a był taki ciasny. Ja mam niestety miekki ale nie wiele modeli mają usztywnianych z tego co widziałam. Poczytaj sobie opinie o tych stanikach. Wiele dziewczyn narzeka właśnie na ich rozciągliwość.

Gość makaron.lubell@
Alles szybko się rozciagają. Ja miałam kilka z Alles ale jedynie 1 uważam za fajny. http://sklep.alles.pl/produkt,mama-new,199.html http://allegro.pl/alles-mama-new-75-f-bialy-sklep-super-i3070370621.html Natomiast poniżej wklejam linka do wielkiej porażki Allesa. Ja mam pełne piersi i wg mnie jest zbyt wykrojony. Bez komentarza. http://allegro.pl/alles-mama-cubana-biustonosz-do-karmienia-80-c-i3070268233.html Pozdr

Gość PrzyszłaKarmiąca
Najlepiej zrobię więc inwestując w staniczek z Triumpha. Mam w szafie ich mnóstwo i się nie rozciągają, nie zmieniają się kolory etc. Te dla karmiących są z bardzo fajnych delikatnych materiałów.. Boję się zainwestwoać w Alles, tym bardziej, że chcę kupić 2 i wolę porządne. Czy zbędny zakup? Hmmm nie wiem... Być może, ale jeden na co dzień drugi na wyjścia mieć muszę.

Gość jodawomanka
melissa daje radę

Gość lubie_ptysie
Coś zmyślacie ;) Ja miałam dwa karmniki Alles, jeden "zwykły", a drugi w zasadzie niczym (z wyglądu) nie różniący się od zwykłych, ślicznych staniczków :] Zwykły rozciągnął się baardzo minimalnie (ale to dobrze, bo kupiłam o rozmiar ciaśniejszy niż zwykle), a drugi - wcale. Bardzo je polecam, serio :)

Gość gość
staniczek :p

Gość Mysza_8586
Najlepsze, najwygodniejsze i jednocześnie najbardziej wytrzymałe były dla mnie staniki BabyOno. poza tym cene maja przyzwoitą;P