Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5 tydzien ciazy

5 tc i silny ból brzucha

Polecane posty

Gość 5 tydzien ciazy

jestem w 5 tc ale jeszcze nie byłam u lekarza. do dzis bolały mnie mocno piersi ale od kilku godzin zupełnie nie bolą i sa jakby takie miekkie nie wiem jak to napisac. od 3 dni wieczorami boli mnie podbrzusze ale czytałam ze tak moze byc. nie wiem co myslec i co robic?

Gość Juratka
Isc do lekarza

Gość 5 tydzien ciazy
Czytałam ze w ciazy na ból brzucha mozna nospe łykac ale w tak wczesnej tez? nie wiem czy wysłac meza do apteki czy czekac cierpliwie na rozwój sytuacji? Do lekarza chciałam isc za 3 tyg bo wtedy juz podobno widac serduszko. nie wiem co robic?

Gość 5 tydzien ciazy
No raczej przed swietami juz sie do lekarza nie dostane. nikt nie doradzi co z ta nospa?

Mysle,ze mozesz wziac nospe . Jesli bole brzucha nie mina,to bedziesz musiala udac sie szybciej do lekarza niz za 3 tygodnie

Gość 5 tydzien ciazy
angel dziekuje. zaraz po swietach sie przejde jak do tego czasu nic sie nie wydarzy. teraz nie ma sensu jestem 1 dzien po terminie okresu wiec lekarz by nic na USG nie zobaczył i w niczym nie pomógł.

Skoro 1 dzien po terminie miesiaczki,to ciaza bardzo wczesna i faktycznie lekarz raczej nic nie zobaczy.Ale gdyby cos sie dzialo niepokojacego,to mozesz udac sie na izbe przyjec do szpitala.Tam Ci nie moga odmowic pomocy. Moga tez nawet bete zrobic i ewentualnie dostaniesz jakies leki. Ale czesto zdarza sie,ze na poczatku ciazy boli brzuch i nie jest to zazwyczaj nic zlego :)