Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karet444444444

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość karet444444444

Czy kobieta o przecietnej twarzy w sensie ze nie brzydka ale tez nie jakas miss pieknosci, z malym a raczej bardzo malym biustem ma jakiekolwiek szanse na zainteresowanie u facetow? Wiadomo ze w dzisiejszych czasach wszyscy patrza na wyglad i na figure niekoniecznie w tej kolejnosci

Gość Tszesław Mozilla
Pewnie, że ma, bo tylko debil patrzy na wygląd. Ważniejsze jest dbanie o siebie, aniżeli jakaś cudna uroda.

Gość jedną nogą w rowie
Oczywiście, że tak. Rozejrzyj się, pełno jest takich dziewczyn i mają chłopaków. Warto jednak o siebie zadbać. Mam na myśli taki styl ubierania, który podkreśla kobiecość, jest chociaż trochę seksy, co nie znaczy wyzywający. Po prostu nie bądź szarą myszką.

Gość karet444444444
dobrze ze jeszcze istnieje tacy ludzie tylko gdzie ich spotkac?

Gość jedną nogą w rowie
Są wokół ciebie.

Gość samotny25../
autorko maly biust w niczym nie przeszkadza nie zwracamy uwagi na takie drobnostki, przynajmniej ja

wg mnie jest dużo takich facetów , którzy szukają takiej kobiety jaką opisujesz , ja sam chciałbym taką poznać , tyle że możliwe że tacy właśnie panowie są wstydliwi , boją się zagadać ...

Gość fvdvdfvsdfvdf
Faceci patrzą na figurę, ale mniej na biust. Biust ma nie być obwisły i obwisły plackowaty. To wszystko. Zarówno średnie jak i małe sa sexy.

Gość fvdvdfvsdfvdf
Faceci patrzą na figurę, ale mniej na biust. Biust ma nie być obwisły i obwisły plackowaty. To wszystko. Zarówno średnie jak i małe sa sexy.