Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsenia wojownicza księżniczka

Chyba dopadla mnie depresja

Polecane posty

same lzy naplywaja mi do oczy. mam dosyc, gdzie chcesz wyjsc i nie wrocic :(

kurde dlaczego nic nie piszecie? mam potrzebe sie komus wyzalic a to nic. chyba trace tu czas...

niewiem czy to Ty , czy tez nie ale chyba widzialam taki nik dzis i ktos pisal ze jest lesbijka, nie osadzam tylko tak misie rzucilo w oczy

Gość camay
Witaj w klubie,nie jesteś sama.Ale jaki masz powód?

tak, to ja. Wszystko jest do doopy. Nic mi sie nie uklada, boje sie przyszlosci :( 😭

Pisalam juz w jednym z postow, ze wybralam niewlasciwy kierunek studiow, ze boje sie ze nie bede miala pracy, ze jestem lesbijka przez co czekaja mnie wieczne szykany - mam dosyc, boje sie ze nie podolam temu wszystkiemu :(

Mam poczucie ze niczego nie uda mi sie osiagnac w zyciu. Ponadto boje sie, ze stace rodzine przez swoj homoseksualizm :(

Gość camay
Jeśli ktoś cię kocha,to uszanuje twoją orientację,jeśli nie ,to nie jest wart zachodu.Dasz radę,bo strach ma wielkie oczy,może pomoże ci książka:Jak przestać się martwić i zacząć żyć.Mnie pomogła

coz to moze odpowiem Ci tak Autorko, studiowalam ekonomie, pracuje w sluzbie zdrowia, wiec moje studia poszly w kat, musialam sie brzydko powiedziawszy przebranzowic, sprawa orjentacji, tutaj sie zgodze , to nie jest kraj gdzie idzie normalnie zyc z inna orientacja, ale z drugiej strony bedac nawet hetero tak jak ja, mozna miec np kochanka i za to tez byc szykanowanym i obrzuconym stekiem wyzwisk. Takze kochana reasumujac, czy jest tak czy tak to zawsze wszystkim nie dogodzisz. Jezeli bedziesz probowala zyc w harmonii z sama soba, to te sprawy o ktorych pisalas pojdzie powoli poukladac.

Gość cool story, bro
Ja też chyba mam depresję :classic_cool: a wszystko przez takiego jednego palanta. Niech mnie kto przytuli 😭

Gość kamilek1122
ZDJĘCIA PIERSI ANNY MUCHY BEZ CENZURY http:super-zdjecia.xaa.pl

teraz ide spac , ale jutro wejde specjalnie i Ci odpisze na temat rodzina a Twoja orientacja. Jestem matka, mam syna, gdyby sie okazal homoseksualista, na pewno pierwszy moment bylby ciezki, ale nigdy nie stracil by mojej milosci jako matki. W tym momencie dopiero sie okazuje jak prawdziwa i duza jest milosc do sojego dzieciaka. Ktos moze napisac, a skad ja to wiem , skoro nie mam takiego problemu, ano wiem bo mam serce matki.

slimaczku nie masz, kurcze uciekam bo to kafe to wciaga jak nie wiem co...

Ech dzieki za wsparcie :) Ale obawiam sie, ze moi rodzice nie sa tacy jak ty zine. Oni maja bardzo konserwatywne poglady. Ciagle sie pytaja o chlopaka, ze chcieliby go poznac... kurde co mam im odpowiedziec, ze nie beda mieli ziecia? To wszystko mnie przerasta... :( Jesli chodzi o prace to najgorsze jest to, ze nie wiem w ktorym kierunku mam isc, z czym mam wiazac swoja przyszlosc :(

Najgorsze jest to, ze bede nikim. Nie bede sie spelniac w pracy, zostane zupelnie sama, wszyscy sie ode mnie odwroca. Dlaczego to wszystko jest takie trudne 😭

Z tego wszystkiego mam ochote sie najebac :(

Jak chodzi o pracę to mam ten sam problem. Nie wiem już sama czy moje studia są dobre czy znajdę po nich potem sensowną pracę, czy zacząć jakieś w ogóle nowe.. no koszmar. Jak chodzi o rodziców.. orientujesz się w ogóle jaki oni mają stosunek do homoseksualistow? Ja uważam że... jednak jesteś ich corka. Myślę że jesteś dla nich ważna i cię kochają. Na pewno chcą twojego szczęścia. :) więc powinni zaakceptować twój wybór. To jest inny wybór niż sobie wyobrażają, ale nie gorszy. Myślę że będzie dobrze. Przynajmniej taka mam nadzieję.

Gość camay
Będziesz tym kim chcesz być,jeśli się odważysz to pozostaniesz sobą bez poczucia niższości.Na czole nie masz wypisane kim jesteś.Jeśli pewnie pójdziesz dalej,po swoje marzenia to wszystko się uda.Ale to ty musisz chcieć,musisz marzyć,bo od marzeń wszystko się zaczyna

Według mnie po co marzyc? zeby sie pozniej rozczarowac? Nie, ja jestem realistka widze co sie dzieje dookola, ile jadu i zawisci - nie jestem w stanie zyc w takim do otoczeniu :(

Gość spoko loko
z pracą ma tak kązdy, który nie ma medycznego wykształcenia i dobrych pleców. Ale jakoś sobie poradzisz, abyś głodem nie przymierała. Z orientacją już gorzej ze wzgledu na jakis taki brak tolerancji w Polsce. No chyba ze w duzym miescie mieszkasz, bedziesz miała lepiej.

NA razie mieszkam w duzym, ale pochodze z miesciny piecio tysiecznej :( nie chce tam wracac, ale obawiam sie, ze bez mieszkania, pracy, bez perspektyw i planow na przyszlosc bede do tego zmuszona :(