Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pg

zostawiłam narzeczonego

Polecane posty

Gość pg

zostawiłam narzeczonego i odwołałam ślub dla innego chłopaka. Byliśmy ze sobą bardzo długo. Zawsze ja zabiegałam o ten związek, jak się rozstawaliśmy to ja dzwoniłam i chciałam się spotkać. Aż się w końcu zaręczyliśmy ... On nie zabiegał o mnie, nie mówił komplementów, nie mieliśmy codziennego kontaktu osobistego ani telefonicznego, twierdził, ze ma dużo pracy, ja dzwoniłam on nie zawsze odbierał, spotykaliśmy się tylko w weekendy. Nagle poznała kogoś i się zakochałam. Kiedy oddałam pierścionek byłemu to napisała parę smsów i się spotkaliśmy. Ale z rozmowy nic nie wniknęło. Jestem rozczarowana.. Ten chłopak, z którym jestem jest wspaniały... szanuje mnie ..... zabiega zupełnie inaczej... A ja myślę codziennie o byłym narzeczonym i śni mi się bardzo często ....... Czy Byłemu narzeczonemu zależało na mnie ?Jak myślicie? .... czy ja żałuje tej decyzji? nie wiem . Mam wyrzuty sumienia wobec byłego, że tyle lat mu zmarnowałam. I wobec obecnego, że myślę o tamtym. pogubiłam się.....

Gość kierowca rosomaka
jak podejmujesz decyję NIE OGLĄDAJ SIE ZA SIEBIE bo zamienisz sie w słup soli

Gość biała rękawica
gdyby byłemu zależało na Tobie to walczyłby o Ciebie, nie poddałby sie tak łatwo. Osoba wyżej ma rację, nie patrz za siebie tylko przed siebie.

Gość pg
Cały czas sobie to tak tłumacze. Chce zamknąć ten rozdział. W dobie portali społecznościowych to trudne :) Nie mogę powstrzymać aby wejść na jego profil fb. A termin ślubu jeszcze nie minął, nie wyobrażam sobie tego dnia. Co będę czuć. A moich rozterkach nie chce mówić obecnemu chłopakowi. Chociaż mogę jemu wszystko powiedzieć w przeciwieństwie do byłego narzeczonego .