Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsddfg

prosze o rade

Polecane posty

Gość sfsddfg
lerros - a nie pomyslalas, jak ja sie czuje zyjac ze swiadomoscia, ze facet, w ktorym sie zakochalam, mnie wykorzystal? i jak mi zle jest zyc z takim klamstwem? i znowu kolejny facet wygral - zaliczyl, zabawil sie i nie poniesie konsekwencji

Gość sfsddfg
do =====--------====== nie, nie jestem panienka z baru, bo pracowalam z nim w jednej firmie i mam pol jego rodziny w znajomych na fb. to bylo oczywiste, ze predzej czy pozniej sie dowiem

"chlopak mnie wykorzystal i jestem wsciekla, bo zrobil to drugi raz, a ja z milosci bylam slepa." x Nie wykorzystał, bo za 2 razem sama zgodziłaś się na taki układ więc skąd Twoja wściekłość? Nie poinformował Cię o swojej obecnej sytuacji, ponieważ uznał, że nie jesteś dla niego nikim ważnym i nie ma obowiązku informować Cię o niczym. x na miejscu tej dziewczyny wolalabym wiedziec, ty nie?" Nie jesteś na miejscu tej dziewczyny, więc po co się wtrącać? Zwłaszcza, że Twoja "dobra wola" może zostać odebrana całkiem inaczej niż myślisz. Daj sobie z nim święty spokój, bo nie jest wart zainteresowania.

"lerros - a nie pomyslalas, jak ja sie czuje zyjac ze swiadomoscia, ze facet, w ktorym sie zakochalam, mnie wykorzystal?i jak mi zle jest zyc z takim klamstwem? i znowu kolejny facet wygral - zaliczyl, zabawil sie i nie poniesie konsekwencji" x Co się stało, to się nie odstanie. Być może z całej tej historii wyciągniesz jakieś wnioski i na przyszłość będziesz mądrzejsza o kolejne doświadczenie. Co do konsekwencji, to myślisz że jakieś będzie miał? Nie sądzę, że Twoja "życzliwość" cokolwiek tu zmieni ponieważ takie osoby jak on rzadko się zmieniają.

Gość =====--------======
"nie, nie jestem panienka z baru, bo pracowalam z nim w jednej firmie i mam pol jego rodziny w znajomych na fb. to bylo oczywiste, ze predzej czy pozniej sie dowiem" Dziewczyno, ponoć inteligentna, to metafora, przenośnia. Chodziło o to, że on potraktował Cię jak dziewczynę z baru, jak tanią dzi..kę. I przestań z tym fb, co ty masz 14 lat?

Gość Lerrros
on cie nie wykorzystal bo jasno ustalil zasady na ktorych sie spotykacie a ty na nie przystalas..wiedzialaś zatem po co sie spotykacie...to ze ty sie zakochalas to juz twoj problem - nie jego..on ci niczego nie obiecywal poza sex spotkaniami..wspolnego zycia w bialym domku z ogrodkiem nie obiecal wiec o co kaman? jak juz ktos wyzej pisal nie informowal cie o swoich planach bo nic nie znaczysz dla niego i nie zamierza cie w nic wtajemniczac bo i po co..jestes tylko panienka do bzykania, nikim wiecej..musisz w koncu to zrozumiec i przyjac do wiadomosci..wtedy moze ruszysz do przodu ...

Gość sfsddfg
owszem, wykorzystal mnie i to jeszcze bardziej perfidnie, niz za pierwszym razem. teraz w gre wchodza 2 osoby, ktore moga czuc sie oszukane. gdybym wiedziala, ze ma dziewczyne (w dodatku ciezarna), to bym mu poakazala srodkowy palec. uklad mial byc, ze spotykamy sie regularnie, a bylo tak, ze odpisywal mi z laska i spotkalismy sie zaledwie kilka razy. jestem wsciekla, ze bylam tak naiwna. pierwszy facet ze mna zagral i mnie wykorzystal. to naprawde boli. po rozmowach z wieloma osobami, stwierdzilam, ze nie bede pisac ani do niego (i tak to nic nie zmieni -napislam mu wiadmosc w ktorej wyznalam o swoich uczuciach, i on nie zareagowal), ani do niej (chociaz chetnie bym to zrobila...). wydaje mi sie, ze ona jest w nim zakochana i dlatego wrobila go w dziecko, a on jej sie za to odplaca zdradami. mam nadzieje, ze los/karma/Bog go kiedys za to ukara. nie moze tak byc, ze to zawsze kobiety sa na tej gorszej pozycji...

Gość sfsddfg
pisalam o moim problemie z osobami z tego samego kraju co ten chlopak. wiecie jaka jest roznica? ze ci ludzie ani razu mnie nie obrazili, tylko pocieszali i dawali rady. jestescie BEZNADZIEJNI, zawistni, obrzydliwi, nie macie za grosz wspolczucia czy zrozumienia, potraficie tylko oceniac i obrazac. brzydze sie polakami, jest mi wstyd, ze pochodze z kraju pelnego chamstwa

a mi jest wstyd ze taka idiotka jest polka takie osoby jak ty psuja nam opinie za granica, dziwic sie pozniej ze mowia o polkach ze to kurwy, dziwki i pustaki a to tylko dlatego ze burak wyjechal i jeszcze sie chwali swoim idiotyzmem przed ludzmi z innego kraju:O

Gość jjjjjjjjjjjjjjestem soba
mezczyzni tu piszacy to zalosne ciotki

Gość KJBKJB;KJB;KJBLKBNLKBN
RADA