Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsddfg

prosze o rade

Polecane posty

zostaw tą kobietę w spokoju :O ona jest dorosła sama wie co ma w zyciu robic

sfsddfg gdyby on mi powiedzial, ze ma dziewczyne, ktora jest z nim w ciazy, nigdy nie chcialabym sie z nim spotkac, bo wiedzialabym, ze z nia bedzie. chcialam sie go zapytac, czy on chce z nia byc i czy jest z nia szczesliwy, czy to zly pomysl? xxx a teraz sobie uplanowałas zemste dzieki której tamta kobieta dostanie rykoszetem :P bardzo dojrzałe:O

Gość sfsddfg
Bezedury - jestem osoba inteligentna, po wielu zwiazkach i doswiadczeniach. Tylko widzisz, zawsze bylam przyzwyczajona, ze to faceci za mna biegali (bo pracuje m.in. jako modelka, jestem inteligentna, mam sympatyczny charakter). Tylko ze ja zawsze z kazdym bylam szczera i mowilam od razu, jesli nie chcialam zwiazku, tylko przyjazni. I to mnie najbardziej boli - ze ktos moze byc tak nieuczciwy. gdybym wiedziala o jego dziewczynie, to przeciez nic bym z nim nie zaczynala. nie wiem, czy on nic nie czuje do tej dziewczyny, czy po prostu chcial mnie wykorzystac... a poza tym - to moj ostatni raz, ze odpisuje osoba, ktore mnie tutaj obrazaja. nie zycze sobie! znam swoja wartosc i nie mam zamiaru sie tlumaczyc!!!

Gość sfsddfg
v34 wlasnie nie wiem, czy powinnam jej powiedziec, czy nie. dlatego wolalam pogadac z kims na forum, zanim podejme jakas pochopna decyzje...

sfsddfg Bezedury - jestem osoba inteligentna, po wielu zwiazkach i doswiadczeniach. Tylko widzisz, zawsze bylam przyzwyczajona, ze to faceci za mna biegali (bo pracuje m.in. jako modelka, jestem inteligentna, mam sympatyczny charakter). Tylko ze ja zawsze z kazdym bylam szczera i mowilam od razu, jesli nie chcialam zwiazku, tylko przyjazni. I to mnie najbardziej boli - ze ktos moze byc tak nieuczciwy. gdybym wiedziala o jego dziewczynie, to przeciez nic bym z nim nie zaczynala. nie wiem, czy on nic nie czuje do tej dziewczyny, czy po prostu chcial mnie wykorzystac... a poza tym - to moj ostatni raz, ze odpisuje osoba, ktore mnie tutaj obrazaja. nie zycze sobie! znam swoja wartosc i nie mam zamiaru sie tlumaczyc!!! xxx bierzesz pod uwagę ze to twoja mało obiektywna ocena?? Dla niego moze nie jestes ta naj.... pod kazdym względem on ma prawo życ jak chce i wybierac kobiety jak chce...uszanuj to

to nie z zemsty tylko niech chociaz 1 osoba bedzie szczera wobec dziewczyny ktora moze snuje juz plany na przyszlosc... z tego goscia to kawal drania:(

czytam i dochodzę do jednego wniosku: studia - nawet te zagraniczne - nie dają inteligencji. Autorko ogarnij się ...

Gość sfsddfg
ludzie litosci, inteligencja i ambicja to inna dziedzina. nie znacie mnie, wiec mnie nie obrazajcie. tak, jestem inteligentna i o tym wiem. to nie o tym jest tutaj ten temat!!! jak sie jest zakochanym, to robi sie wiele glupich rzeczy - to nie ma nic wspolnego z inteligencja! czy powinnam do niego napisac o swoich uczuciach i ze wiem, ze ma dziewczyne w ciazy? bardziej niz uswiadomienie jej, interesuje mnie, dlaczego on ja zdradzil. moze on tak naprawde nie chce z nia byc, a nie wie, ze ja jestem w nim zakochana?

Gość sfsddfg
potrafie zaakceptowac, jesli on mnie nie chce. zdazylo mi sie kilka spotkan i zwiazkow, z ktorych nic nie wyszlo. ale to bylo jasne - facet powiedzial, ze nic z tego nie bedzie. ale jesli facet oczekuje dziecka, a i tak chce sie spotkac, to czy to naprawde znaczy, ze jestem mu kompletnie obojetna?

chybaciepogielo to nie z zemsty tylko niech chociaz 1 osoba bedzie szczera wobec dziewczyny ktora moze snuje juz plany na przyszlosc... z tego goscia to kawal drania xxx nie jestem od zbawiania całego świata kazdy sam sobie zycie organizuje :classic_cool: kazda moja ingerencja to przekraczanie granic:P

Gość Lerrros
ale to bylo jasne - facet powiedzial, ze nic z tego nie bedzie. ale jesli facet oczekuje dziecka, a i tak chce sie spotkac, to czy to naprawde znaczy, ze jestem mu kompletnie obojetna? xxXXXXXX jak chce sie spotykac skoro olewa twje sms i to ty sie prosisz o spotkanie? wez kup sobie wibrator i odczep sie od tego faceta i jego ciezarnej kobiety..skoro maja razem zamieszkac to raczej maja powazniejsze plany.czy twoja "inteligencja" nie pojmuje tak prostych rzeczy?!?!?!? matko gdzie takich glupich robia??

Gość sfsddfg
przestan mnie obrazac, do cholery! ja do niego napisalam po powrocie tutaj z pytaniem czy on chce sie spotkac i on chcial. zapytalam czy ma dziewczyne i powiedzial, ze nie. to nie tak, ze go bombardowalam wiadomosciami od poczatku. jak sie spotkalismy i bylo fajnie, to nie wiedzialam, dlaczego nie odpisuje, wiec wtedy mu pisalam. gdyby byl uczciwy, to bym tego nie robila!

Gość Flamingo_las_vegas
Nie to jest niemozliwe! jak ty masz 30? czy ty wogole czytasz co ty piszesz??? latasz za ciolkiem, ktory ma cie gdzies a ty jeszcze bombardujesz go smsami, wyrobil ci opinie ... jak ty pokonczylas te studia?? piszesz jezykiem 3 latka :-(

Gość sfsddfg
ludzie, co z wami jest nie tak, ze mnie obrazacie??? nie potraficie zrozumiec, ze milosc oslepia i sprawia, ze czlowiek przestaje myslec racjonalnie? prosilam o porady, nie obrazanie mojej osoby! tak latalam za nim, bo myslalam, ze mu na mnie w jakims stopniu zalezy. ktory facet zdradza kobiete w ciazy, z osoba, ktora wczesniej znal? przeciez mogl mi napisac, ze ma dziewczyne i uklada sobie zycie i zostawilabym go w spokoju. mogl sobie pojsc do lozka z jakas z baru. po co sie ze mna spotkal, skoro wie, ze poznam prawde, w dodatku mam kontakt z jego rodzina?

Gość Flamingo_las_vegas
ale on z toba nigdy nie byl! nie pomyslalas o tym? przeciez tak normalny zwiazek nie wyglada? sama mowisz ze mieliscie uklad iles tam razy w miesiacu/tygodniu na seks, to mialas uklad a nie zwiazek! to co od niego teraz oczekujesz jak on byl wolny, obiecywal ci cos? co z tego ze z toba spal? bo nie powiedzial itd ale co ci mial powiedziec jak on robil co chcial a ty i tak za nim latalas?

Gość Lerrros
kobieto walnij sie mlotkiem kilka razy, ale tak porzadnie i przeczytaj wszystkie swoje wypowiedzi..moze wtedy cos zrozumiesz.. przeczytaj swoje wypowiedzi jako obca osoba ktorej temat nie dotyczy - co bys o takiej powiedziala? kretynka, idiotka, dziwka...no sorry taka prawda

Gość sfsddfg
flamingo, to uwazasz, ze to uczciwe, ze on mi nie powiedzial, ze ma dziewczyne w ciazy? bo ja bym sie wtedy nie chciala z nim spotkac... on mi obiecywal regularne spotkania i mnie oklamal. bylo oczywiste od poczatku (dla niego), ze spotka sie pare razy i koniec. gdybym o tym wiedziala, to bym sie nie zgodzila

Gość sfsddfg
czy uwazacie, ze sie osmiesze, jesli mu wyznam, ze jestem w nim zakochana?

sfsddfg ludzie, co z wami jest nie tak, ze mnie obrazacie??? nie potraficie zrozumiec, ze milosc oslepia i sprawia, ze czlowiek przestaje myslec racjonalnie? xxx teraz własnie masz świadomosc co tobą prowadzi:classic_cool: wiec co z tym zrobisz?

Gość Flamingo_las_vegas
No to jak masz 30 lat, mialas wczesniej zwiazki i nie znasz psychiki faceta, jego toku myslenia? a po co ci mial to mowic jak jemu taki uklad odpowiada? to jest palant to punkt 1 a po drugie korzysta ile wlezie z kazdej strony. Z toba mial uklad, z tamta ma dziecko to lepiej sie zastanow i wyciagnij z tego nauke dla siebie, chcialabys byc na miejscu tej drugiej dziewczyny? tu sie nie ma nad czym zastanawiac, facet cie nie kocha, bylo mu wygodnie i tyle co ty chcesz tlumaczyc?

Gość Flamingo_las_vegas
"czy uwazacie, ze sie osmiesze, jesli mu wyznam, ze jestem w nim zakochana? " ty zartujesz nie? jaja jakies

Gość sfsddfg
terapia...? :( czy to glupi pomysl powiedziec mu, co do niego czuje? i ze wiem o jego dziewczynie?

Gość sfsddfg
sorry, nie widzialam poprzednich odpowiedzi. ale uwazacie, ze to nic nie zmieni, jesli wyznam mu swoje uczucia? ja nie wiem, czy on chce na pewno byc z ta dziewczyna. wprowadza sie z nia dopiero teraz, jak juz jest przed porodem. chyba gdyby byl zakochany, to mialby wstawionych z nia 500 zdjec na fb, na statusie nadal ma,ze jest singlem..

Gość sfsddfg
mam 29, on ma 25...

ja do niego napisalam po powrocie tutaj z pytaniem czy on chce sie spotkac i on chcial. zapytalam czy ma dziewczyne i powiedzial, ze nie x bo myslal ze moze troszke zmadrzalas i mu odmowisz seksu jesli powie ci ze ze ma dziewxzyne xxx tak, jestem inteligentna i o tym wiem x nie jestes... moze wyksztalcona ale nie inteligentna i napewno nie masz godnosci- skoro facet zrobil ci juz wczesniej siary i po twoim telefonie jasno postawil sprawe ze spotka sie tylko na seks a ty sie zgodzilas...to masz sieczke zamiast mozgu i zero ale to zero szacunku do samej siebie, lepsze od ciebie sa nawet prostytutki bo trzepia kase na seksie:P i nie dziw sie ze ludziee z forum tego szacunku tez ci nie okazuja i cie obrazaja

Gość Lerrros
to po co teraz pytac czy sie starac o niego,czy warto itp skoro juz wiesz ze ma kobiete w ciazy? sama sobie przeczysz.. puknij sie w ten glupi leb..

Gość sfsddfg
bo mam nadzieje, ze moze on nie jest z nia szczesliwy (dlatego sie ze mna spotkal) i ja zostawi. to chyba jasne, ze wpadli. lubie seks, ale prostytutka nie jestem. nie daje na prawo i lewo, w tych chlopaku sie zakochalam i dlatego poszlam z nim do lozka. myslalam, ze bedzie chcial sie ze mna czesciej spotykac (co mi obiecal) i moze sie we mnie zakocha. a poza tym wasze myslenie, ze nie mozna sie spotykac na seks pokazuje, jak jestescie zacofani mentalnie. bo jestem kobieta, to musze byc cnotka? a facet jak sie bzyka na prawo i lewo to mezczyzna, tak? ZAL MI WAS

poza tym wasze myslenie, ze nie mozna sie spotykac na seks pokazuje, jak jestescie zacofani mentalnie. xxx ech szkoda słów :O i kto tu jest zacofany?:O kobieto ty wyciagaj wnioski a nie "bo myslałam że sie zakocha", " bo moze nie jest z nią szczesliwy" to jest kurwa infantylnosc:O z tobą tez nie jest szczesliwy skoro cię olał

Gość sfsddfg
ale powiedz, czy to cos zmieni, jesli mu napisze wiadomosc, ze wiem o tej dziewczynie i ze jestem w nim zakochana? chcialabym wiedziec, dlaczego sie ze mna spotkal, czy jest z nia nieszczesliwy, czy tylko bylam przygoda na noc..on nie jest polakiem, wiec do slubu sie na pewno nie pospieszy. zna ta dziewczyne od 7lat - byla zawsze tylko jego kolezanka i nigdy nie chcial byc z nia w zwiazku

Gość Flamingo_las_vegas
Tego sie az ku...a nie da czytac! jeszcze ten buc nie jest polakiem a ty takie posmiewisko z siebie robisz, jessss :-( niezle sie musi z ciebie ten kolo nabijac, masakra :-(