Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsddfg

prosze o rade

Polecane posty

Matko..., jak czytam Twoje wypowiedzi to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać... Ustalmy fakty: 1. Spotykałaś się z jakimś szczylem, który zrobił z Ciebie szmatę i pośmiewisko, pomimo tego że spotykaliście się jakiś czas. 2. Wyjechałaś za granicę i przez ten okres czasu on się ani razu nie odezwał. 3. Wróciłaś i pierwsza do niego zadzwoniłaś. On się chciał spotkać ale nie dlatego, że tęsknił, nie chciał być z Tobą w związku, tylko w układzie - tylko seks i stąd jego obietnice częstego spotkania. 4. Zgodziłaś się na układ, bo liczyłaś na coś więcej, a teraz jesteś rozczarowana, bo okazało się, że on ma kogoś innego i w dodatku kobieta jest w ciąży, a Ciebie nie traktował poważnie, bo to był tylko seks. 5. Pomimo tego, że wiesz jaka jest sytuacja uparcie chcesz poinformować tamtą kobietę, że on jest skur***lem a jemu checesz wyznać miłość. Żal to powinno być Ci samej siebie. Może i jesteś wykształcona ale inteligentna inaczej... I to, że jesteś zakochana nie usprawiedliwia Cię w niczym. Jesteś po prostu naiwna. Masz to na co zapracowałaś.

Gość Lerrros
heheh wiesz co? dla swietego spokoju powiedz mu ze wiesz o dziecku i jeszczce powiedz mu ze go kochasz,szalejesz za nim itp i zobacz co ci powie..zapewne oleje cieplym moczem bo takie jak ty tylko na to zasluguja..rece opadaja...

brak słow glupia jestes i nic tego nie zmieni:( nie powiedzialam ze jestes prostytutka tylko ze jestes gorsza:) nie jestem zacofana nie mam nic przeciwko FF ale (napisze ci duzymi literami) JAKBY FACET ZROBIL ZE MNIE KURWE I PO 2 LATACH GDYBYM ZADZWONILA I ZGODZILBY SIE NA SPOTKANIE POD WARUNKIEM ZE DAM MU DUPYYY- TO DOSTALBY W RYJA PRZEZ SLUCHAWKE! ale sa ludzie i taborety

heheh wiesz co? dla swietego spokoju powiedz mu ze wiesz o dziecku i jeszczce powiedz mu ze go kochasz,szalejesz za nim itp i zobacz co ci powie..zapewne oleje cieplym moczem bo takie jak ty tylko na to zasluguja..rece opadaja... xxx zapomnialas dodac ze jeszcze ja wyrucha a ona sie bedzie cieszyc:) bo lubi seks hahah jaki zal

Gość sfsddfg
jestescie beznadziejni - typowi chamscy Polacy. Prosilam kulturalnie o rade, a wy mnie caly czas obrazacie. zenujaco niski poziom tego forum...powinnam moze gdzies indziej o tym napisac, a nie wsrod takich swin jak wy. moze to moja wina, ze mi sie ze mna przespal? to chyba on mnie oklamal, ze nie ma dziewczyny, prawda?

Skoro Cię oszukał to po jaką cholerę chcesz być z takim facetem? Raz tak zrobił to nie będzie miał skrupułów by Cię ciągle kłamać. Mało tego "okazja czyni złodzieja" więc śmiem twierdzić, że Tobie też będzie przyprawiał rogi (tak jak robi to swojej obecnej partnerce która spodziewa się dziecka). Miłość miłością ale, chyba, jakąś godność masz dziewczyno. Pisałaś wcześniej, że jesteś inteligentna, zabawna, przyjacielska itd. to po jakiego masz sobie marnować życie na jakiegoś zasrańca, który i tak Cię nie szanuje. Chcesz dobrej porady, oto ona: ODPUŚĆ SOBIE i zajmij się sobą

Gość sfsddfg
Elinek, jestes kobieta czy mezczyzna? ja wiem, ze nie postepuje racjonalnie, ale jeszcze nigdy nie bylam tak zakochana. mialam wrazenie, ze to wlasnie ten jedyny...jest miedzy nami bardzo duza chemia. gdyby on nie okazywal mi rzadnego zainteresowania, to by nic z tego nie bylo.i jakos bym to przezyla. nie spotkalam w swoim zyciu faceta, ktory tak mnie oszukal. w dodatku jego cala rodzina mysli, jaki to on jest wspanialy. najbardziej boli mnie to, ze ona zaszla w ciaze na miesiac przed moim powrotem...nie wiem, co by bylo, gdyby on nie zostal ojcem. moze wtedy by sie ze mna spotykal? ja naprawde mam wiele do zaoferowania. ta dziewczyna na pewno wrobila go specjalnie w dziecko - jest brzydka, zaniedbana, ma slaba prace, jest prymitywna...nie rozumiem, dlaczego on chce z nia byc/chce z nia w ogole zamieszkac.czy jest szansa, ze oni sie rozstana? czy uwazasz, ze powinnam cos powiedziec tej dziewczynie? albo powiedziec mu, ze wiem, ze bedzie ojcem i uwazam, ze postapil nie ok? gdybym wiedziala, ze kogos ma, to bym nigdy nie zgodzila sie na spotkanie

Gość ata990
efcre

Gość Lerrros
my jestesmy beznadziejni?? heheheh wez przeczytaj jeszczce raz to co napisalas.. sama tepaku jestes beznadziejna..i malo kumata w dodatku.. i gdzie ta twoja inteligencja co?? ps."gdyby on nie okazywal mi rzadnego zainteresowania, to by nic z tego nie bylo" - żadnego!!! pani inteligentko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sfsddfg
lerros, mialam 5 na maturze z j.polskiego, ale od 10 lat mieszkam zagranica, wiec sie ode mnie...

Gość wiecie co .?
zalatuje mi tu Anitką21 hehehe

Gość sfsddfg
nie to nie ona

Gość szkoda bo gdzieś się
zakamuflowała i jej ni ma :(

Gość Lerrros
rob co chcesz - to ty sie wystawiasz na posmiewisko..latwa panienka z ciebie i tyle..

Gość sfsddfg
nie jestem latwa. zakochalam sie i nie ide do lozka z kazdym. mimo, ze od 10lat mieszkam zagranica, to nie przejelam tutejszego stylu zycia i nigdy nie mialam one night stand, a pierwszy raz mialam w wieku 19lat, wiec mnie nie obrazaj!!! zawsze bylo tak, ze facet mi powiedzial, jesli nie jest mna zainteresowany, albo w ogole ze mna nic nie zaczynal. on mi dawal do zrozumienia, ze jest mna zainteresowany. czy to normalne, ze facet zdradza kobiete w ciazy? czy facet moze byc az takim ch'''?myslalam, ze to znaczy, ze on jest nie kocha, jest nieszczesliwy i moze mna zainteresowany. na fb ma nadal wpisane, ze jest singlem, nie ma zadnych gratulacji, zdjec usg, nic. czy to jest normalne?dlaczego on sie tak ukrywa?

Gość Lerrros
dziewczyno wez sie w koncu walnij w łeb..wszyscy ci pisza jaki to dupek, traktuje cie jak darmowa dziwke, a ty nadal swoje bo go kochasz, nie myslisz realnie itp..a ja sie pytam gdzie ty masz swoj honor?wiesz co to w ogole takiego?po co ci facet ktory odzywa sie tylko jak chce cie przeleciec, ma kobiete kz ktora lada moment bedzie mial dziecko??no ja siepytam po co ci?za grosz honoru nie masz..nie rozumiesz co sie do ciebie pie=sze..ciagle powtarzasz ze jestes zakochana i nie mtyslisz..ty nie myslisz od 2 lat bo to co robisz zakrawa na patologie!!i nie gadaj mi tu o swojej inteligencji bo jakbys byla inteligentna to po 2 razie zrozumialabys o co mu tak naprawde chodzi i czego oczekuje. zrozum wreszcie ze JEMU NA TOBIE W OGOLE NIE ZALEZY, CHCIAL CIE TYLKO BZYKAC BEZ ZOBOWIAZAN CO ZRESZTA CI POWIEDZIAL, NIE MA Z JEGO STRONY ZADNEJ, POWTARZAM ZADNEJ MILOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!dotarło w koncu do twego durnego pustego łba? ps nie dziw sie ze kazdy cie obraza bo czytaja to co piszesz inaczej nie da rady...naucz sie czytac ze zrozumieniem...

Gość sfsddfg
tak rozumiem. ale powiedz w takim razie - myslisz, ze on kocha ta dziewczyne, jesli ja zdradza? i dlaczego sie z nia ukrywa?

Gość Lerrros
ale czy to wazne? nie, nie kocha - gdyby kochal to by nie puszczcal sie na lewo i na prawo, dlaczego sie ukrywa - zeby inne nie wiedzialy i nie zamykal sobie furtki do dalszego dupczenia.. zrozum wreszcie - ten typ tak ma, nie ty pierwsza i ostatnia wskoczysz mu do lozka..zlody jest..a tamta bedzie samotna matka. odpusc wreszcie i zacznij zachowywac sie jak na kobiete 30letnia przystalo...bo wstyd tylko sobie robisz..rodzice napewno byliby dumni ze tak wychowali coreczke...odpusc sobie dla wlasnego dobra - nic z tego nie bedzie

Gość Lerrros
* młody jest

Gość sfsddfg
czyli uwazasz, ze on ja zostawi, mimo, ze z nia sie teraz wprowadza i leci niedlugo na wakacje? mam jej napisac, ze ja zdradzil? albo cos napisac do jego ojca, jesli mi napisze, ze bedzie dziadkiem (np. ze szkoda, ze mi tego jego syn nie powiedzial, zanim sie ze mna spotkal)? nie rozumiem czy ten chlopak jest az tak glupi, czy jaki mial cel sie ze mna spotkac? on jest naprawde bardzo atrakcyjny - mogl sobie wziac panienke z baru, ktorej by nigdy nie zobaczyl. po co polazl ze mna do lozka, skoro wiedzial, ze dowiem sie prawdy, a mam kontakt z cala jego rodzina?

Gość sfsddfg
ponawiam pytanie, poniewaz bije sie z myslami. czy powinnam powiedziec dziewczynie w ciazy, ze zostala zdradzona przez swojego chlopaka?

Gość Lerrros
przeczytaj jeszczce raz co napisałam - masz go totalnie olać!!!!!!!!!!!!wykasuj numer, zostaw go w spokoju...

Gość allegdjnsk
a co ci da jeżeli jej to powiesz??? po co chcesz to zrobić?

Gość sfsddfg
Bo jestem wsiekla na niego ze mnie oszukal, bo sie zle czuje z klamstwem, bo chce zeby wszyscy wiedzoelo jaki z niego gnooj i bo na miejscu tej dziewczyny chcialabym wiedziec...

Gość Lerrros
Ty to naprawde jesteś glupia. pasuje...

Gość sfsddfg
myslisz, ze to taka latwa decyzja?! nie, nie jestem glupia. chlopak mnie wykorzystal i jestem wsciekla, bo zrobil to drugi raz, a ja z milosci bylam slepa. na miejscu tej dziewczyny wolalabym wiedziec, ty nie?

Gość Lerrros
a nie pomyslalas ze ona moze wie o jego wyskokach??a poza tym debilko ona jest w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj spokoj tej dziewczynie, ona nie moze sie denerwowac..jak cos sie stanie z dzieckiem ty bedziesz winna!!!!!!!!!!!!!!zostaw ta dziewczyne w spokoju a ty idz w pizdu bos glupia jak but.

Gość asharia
To on powinien o Ciebie zabiegać, a nie Ty o niego. Wkurzają mnie ci, którzy piszą, że nie masz do siebie szacunku i coś w ten deseń. Faceci to mogą uprawiać seks z każdą kobietą, ale jak kobieta spotyka się bez zobowiązań na seks, to już od razu k urwa- to jest żenujące i osoby, które tak uważają są żenujące. Jednak w Twoim przypadku, powinnaś przestać się poniżać, bo on Ciebie nie szanuje i robi z Ciebie naprawdę k ur**. Nie piszę tego po złości, bo rozumiem co to jest zadurzenie, zauroczenie, bo na pewno nie ma tutaj miłości z Twojej strony. Uwierz w siebie i znajdź faceta, który będzie Cię szanował, ale przede wszystkim zacznij szanować siebie i wierzyć w to, że możesz żyć bez tego palanta!

Gość =====--------======
mogl sobie wziac panienke z baru, ktorej by nigdy nie zobaczyl. TY jesteś właśnie tą dziewczyna z baru!

Gość =====--------======
I jeszcze Twój tekst: gdyby był w niej zakochany miałby 50 zdjęć na fb. I Ty uważasz, się za rozsądną osobę? Mam faceta od 7 lat i może ze dwa zdjęcia na fb z nim. A kocham go bardzo mocno.