Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atyJA

Wplyw tab anty POMOCY !

Polecane posty

Gość atyJA

Biore tabletki anty 13 dzien a czuje sie po nich strasznie , Moje nastroje sa nie do opanowania za przemian placz zaraz smiech , wszystko mnie denerwuje ... i niewiem ale czuje jakbym miala opuchnieta w srodku pochwe nawet jak kocham sie z mezem czuje ze on nie moze wejsc do konca lekarz mowi zebym sprobowala wybrac do konca to opakowanie o zobaczymy co dalej ze poczatki takie sa ale az takie ? czy to normlanie prosze o pomoc w popadne w depresje niedlugo ...

ja wzięłabym do końca i poszła do lekarza po inne ... chyba że masz już ich naprawdę dosyć skonkatuj się z lekarzem

Gość Malinowa_Róża
Ja miałam tak samo na początku brania Yasminelle. Gdzieś od połowy opakowania zaczęły się okropne huśtawki nastroju, wilczy apetyt, ból piersi itp. W połowie drugiego opakowania byłam u gin., bo wcześniej przepisała mi tylko 2 op. Stwierdziłyśmy, że jeszcze poczekam do końca 3 op. i powiem Ci, że faktycznie wszystko minęło jak ręką odjął:) Tabletki jednak i tak zmieniłam (na silniejsze;p), ale z zupełnie innego powodu.

Gość daylettka
Nie mozna tak skakać z tabletek po miesiącu, do 3 miesięcy występują skutki uboczne, organizm musi sie przeciez dostosowac! jeżeli naprawdę masz ich strasznie dosyć to znaczy,ze są źle dobrane, to opakowanie weź do końca żeby szybko i bez problemu moc przejść na inne. W tym czasie idz do ginekologa i zrob badania krwi, takie badania hormonalne pozwolą dokładnie dobrać najlepsze dla Ciebie tabletki i nie bedziesz musiała skakać z jednych na drugie.

Gość Malinowa_Róża
Bzdura. Badania hormonalne w niczym nie pomogą. Ja mam zaburzenia hormonalne, więc robię często badania, a i tak ginekolog powiedziała, że tabletki dobiera się metodą prób i błędów. Ja radziłabym poczekać jeszcze do końca tego 3 opakowania.

Gość atyJA
POczekam do 3 opakowania , moze rzeczywiscie minie - 13 dni to jednak malo zeby stwierdzic ze sa az takie zle tak dzis powiedziala moja Gin a czuc tak sie mozna wlasnie do 3 miechow moze am rade heh predzej maz zwariuje a ja oszaleje :)

Gość bialamasajka
Też tak miałam. wybrałam do końca i odstawiłam. Zrobiłam badania hormonalne i wyszło, że w ogóle nie mogę ich brać. Cóż trudno. Zdrowie jest ważniejsze. Teraz używam Cyclotestu do metody naturalnych i jest ok