Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imię dla synkaaaaaaa

Które imię wybrać? Kajetan, Miron, Krzesimir, Jeremi, Bruno lub Remigiusz.

Polecane posty

Nikolaaaa.......typowo dziwkarskie imię,dzesika.........Julita-jelita...... Co wami kieruje??????/ Czy poprostu wpadłyście i nienawidzicie swoich dzieci i nie widzicie innej możliwości zemsty to dajeci im tak na imię????

jajeśnica---- to ktore wg ciebie imie moze byc?? no bo faktycznie te co podała autorka to masakry

Gość oluśka29i5
Te imiona które podała autorka są ładne. najgorsze imiona to właśnie Alan, Braian przy polskim nazwisku a dla dziewczynek właśnie Nikola, Samanta itd. ochydne

Gość oluśka29i5
Mi się podoba Miron, Krzesimir, Remigiusz. Trochę mniej Bruno, Kajetan, Jeremi.

kiedys w sklepie slyszalam jak matka wolala syna Achilles, to jest a coreczke fiona.... to jest dopiero masakra

Gość skarpetka22
co za okropne imiona pomyśl, jak dzieci będą wyśmiewać twojego synka, na podwórku, w szkole wymyśl coś nomalnego

Gość Njładniejsze Kajetan
:-) Na drugim miejscu Krzesimir, a na trzecim Bruno. Reszta mi się nie podoba.

Gość lunawista
jajeśnica - to, jak ty reagujesz na normalne imiona - to nie najlepiej świadczy o twoim wychowaniu. jesteś prostaczka. twierdzisz, że Mikołaj, Brunon czy Jakub to są imiona zdzirowate? niby dlaczego, bo tobie się nie podobają a twoje dziecko nie umie ich wymówić ? masz problem ze sobą, więc nie doradzaj innym.

Gość anastazjjja
mój synek ma na imię Kajetan

Gość femur
anastazjjja - ja chciałam mieć Kajetana, ale wyskoczyła dziewczynka :D ma na imię Antosia, ale nie jest to moje ostatnie! więc zdążę jeszcze mieć Kajtka :P

Gość adibi
ja tez mam kajetana. i jakos sie w szkole nie smieja...byl kajtusiem, kjatkiem, teraz jest kajem, pozniej bedzie kajetanem. fajne imie, bo ma duzo form

Gość dodam swoje 33 grosze
Normalne imiona oprócz tego "jeremi". Jestem w LO i znam kilku kajtków (nikt się nie nabija z ich imion :O), jednego Bruno (spoko koleś też się nikt do jego imienia nie sapie) i Remigiusza (koleś dziwny ale nikt się z jego imienia nie nabija :P). A Miron ładne imię :) Jak Białoszewski :) Wgl największa patologia to dziewczyny z imionami samanta, tulia, klarissa, tiziana(!) a z chłopaków to kevin, alan etc. Będąc tobą wybrałabym "Bruno" lub "Remigiusz" :)

Gość fwefwerf
Zauważ, autorko tematu, że imiona które cię zainteresowały, praktycznie nie mają zdrobnień, nie licząc Remka i ewentualnego Mirka, ale wówczas wszyscy będą spodziewać się Mirosława. Ech... Jeremi mi się podoba ale z tego co pamiętam (bo swego czasu rozważałam nadanie chłopcu) dość niekorzystne ma znaczenia, a to też chciałam uwzględniać.

Gość daj takie imie, jakie sama
lubisz, a nie ktos z forum. Tu pisza sami nudziarze, ktorzy wlasnym dzieciom nadaliby imie Magda, Wojtek lub Agnieszka, bo ich juz sa tysiace.

Gość pisze bo nie widze wpisow
:(

Gość w moim typie :)))))
Najbatdzoej jednak Remi :) tak dam drugiemu synowi. Jeszcze Witolda uwielbiam..

Gość manhatanka ta
Nazwij go Justyn lub Korneliusz,równie rzadkie imiona.

Gość gość
Jeremi w moim odczuciu ostatnio zrobiło się bardzo "dresiarskie".Nadawane często w środowiskach o niskim statusie społecznym . Jest takie troche pilskie troche międzynarodowe takie "fancy".

Gość gość
Krzesimir mi się podoba, jest ładne, ale mało osłuchane, można zdrabniać Krzemek, fajnie brzmi, w czym jest gorsze od Przemka? tylko mało osłuchane, ale to pewnie kwestia czasu... chyba ktoś ze znanych dał takie imię synowi, stąd je sobie wtedy przypomniałam, tylko zapomniałam kto. Remigiusz - Remek też nieźle, tylko to samo co wyżej, mało osłuchane, Miron trochę rusko brzmi... lepiej Mirosław, Kajetan ładnie w oficjalnej formie, Kajtek już gorzej. Jeremi i Bruno bardzo ładnie, ale coraz bardziej popularne akurat w tych rocznikach, mogą się stać tacy jak Janek i Antek.

Gość nauczyciel patologii
juz badania naukowe potwierdzily, ze im wieksza patologia tym dziwniejsze imie...ale nie moje dziecko, moze trafi do klasy specjalnej z innymi jeremiazami, kevinami itp

Gość gość
Kajetan.Znam kogoś kto ma ślicznego synka o takim imieniu.

Gość gość
Z wymienionych przez autorke podobaja mi się wszystkie poza Remigiuszem. A sama ma syna Kajetana:)