Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne.....

Dziwne zachowanie córki wiek 1 rok . Pociera pupą o podłoge

Polecane posty

Gość dziwne.....

Córka siada z podkurczonymi nogami stopy na zewnatrz i sie buja - wykonuje ruch jakby kopulacyjny - robi tak dosc często . Zaczęło sie to jak tylko zaczęła siadać . Jak biorę jej nóżki do przodu do siadu płaskiego to ona natychmiast podkurcza spowrotem.. Czy Wasze dzieci tez tak robiły ??? Zaczynam sie martwić

Gość zniecierpliwionaaaona
zrob malej badanie kalu moze ma owsiki, moj bratanek tez mial :)

Gość w teorii katolicy a w praktyce
Też mi to wygląda na robaki.

Gość dziwne.....
Brałam to pod uwagę ale wtedy chyba tarła by pupa na siedzaco a nie okrakiem z podkurczonymi nózkami na zewnątrz

Gość doooorota
moja też tak robiła, samo przeszło, nie martw się.

Gość dziwne.....
hmm badania na pewno nie zaszkodzi zrobić

Gość mmaattuullkkaa
ale ona pociera pupą, czy podskakuje i wykonuje ruchy jakby kopulacyjne? Mam synkar a rok i bardzo często tak siada, bardzo rzadko siada na płasko z nogami do przodu- no chyba, że coś układa. Nie widziałam w tym problemu. Też tak podskakuje, czy się czasami buja, ale nie pociera pupką. Ja nie widziałam w tym nic dziwnego.

Gość mmaattuullkkaa
literówka się wkradła mam synka ma rok- miało być:)

Gość dziwne.....
Pójdę na badania ale to chyba raczej co innego.... Wykonuje ruchy kopulacyjne - siedzi w sumie na kroku a nie na pupie być może po prostu sie onanizuje...

Bardzo mozliwe,ze jest to onanizm dzieciecy (lecz nie koniecznie),moj syna w wieku niespelna 2 lat mial faze zabawiania sie genitaliami,lecz nic nie szkodzi zrobic jej wyniki Mozliwe tez, ze mala poprostu tak sie bawi sama ze sobą.Tak jak niektóre dzieci chwytaja sie za stópki i sie kolyszą, tak twoja cos podobnego robi,tylko ze inną taktyke objela autogimnastyki :)

Gość klasowu
A oczami przy tym nie przewraca? Moja siostrzenica tak robila ale przewracala przy tym oczami i steierdzili u niej padaczke

A może ma jakiś stan grzybiczny miejsc intymnych ? Sprawdź czy ma czerwone miejsca bądź wycieka jej śluz .

Gość kjhdnsvolewjnporknfvdl
tak onanizuje się :D ja nie mogę..

Gość ufuff
Dzieci tez odczuwaja przyjemnosc (te intymna), dlatego ja obserwuj i staraj sie moze odwrocic jej uwage czyms w takiej chwili. Powinno przejsc samo, a jak nie to udaj sie do lekarza. A badania na pasozyty swoja droga mozesz zrobic.

Gość dziecko jak dziecko
mój pies tak robi pociera duppą o dywan jak się wysra ;)

Gość po kiego się pytasz jak wiesz?
Po kiego się pytasz jak wiesz lepiej?

"""kjhdnsvolewjnporknfvdl ""-- nie slyszalas nigdy o takim czyms jak onanizm dzieciecy?? to sie doinformuj(dodatkowej wiedzy nigdy zbyt wiele ) i nastroszone piorka ci opadną

Gość dziwne.....
czysto ma - nie ma zaczerwienienia ani nic niepokojacego nie wyplywa . Jak ja wezme na kolana i odwróce uwage np. książeczką to na poczatku jest zła ale za moment gdy ksiazka ja zainteresuuje jest spokój - gdyby to był świąd czy cos podobnego to mysle ze byłaby nerwowa... Nie przewraca oczami..