Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zona juz 7 rok

Zbliza sie kolejne lato i znow nie wyjde na plaze.

Polecane posty

Gość Zona juz 7 rok

Jestem zalamana wygladem mojego brzucha. 5 lat po porodzie i mimo dbania, cwiczen, nadal wisi mi pomarszczona rozstepami skora. Tylko ten brzuch, bo reszta wyglada dobrze i w ubraniu wygladam kobieco i atrakcyjnie, ale bez....... Mimo, ze maz mnie akceptuje, ja mam opory przed kochaniem sie w dzien, bo jest jasno i...widac brzuch. Wiem,ze ratuje mnie tylko plastyka brzucha, ale mnie nie stac na to. Zdaje sobie tez sprawe z tego, ze w miare uplywu lat bedzie to wygladac coraz gorzej :( Przed ciaza mialam sliczny brzuszek, piekna figure. Wciuchach nie widac, co skrywam, ale marne to pocieszenie, skoro wiem, jak brzuch wyglada...

Gość ewelcia7676
jak masz problem tylko z brzuchem to możesz sobie kupić strój jednoczęściowy.

Gość mam tak samo z tym brzuchem
kostium jednoczęściowy załatwi sprawę ale nie taki zwykły teraz są fajne modele że zakrywa brzuch a odsłania boczki, taki powycinany.

Gość Zona juz 7 rok
Mam, ale to nie zalatwia problemu.

Gość Zona juz 7 rok
Dokladnie taki mam, o jakim pisze kolezanka-cale plecy gole. Nie wygladam juz jednak jak przed ciaza. Pamietam sytuacje z plazy, gdy jeszce panna bylam. Mialam kolezanke po 30-stce, jedno dziecko urodzila. Opalala sie normalnie w stroju dwuczesciowym-stringi i stanik, figury nie miala super, bo i rozstepy i cellulit i brzuszek, ale ona sie nie wstydzila. Zazdroszcze jej podejscia. Nawet, gdy takie chude siksy zaczely na nia sie gapic i dogadywac o jej mankamentach i stringach, to miala to gdzies, zgasila gowniary na miejscu.

Gość 8jh867
albo tankini, idealne dla osób które wstydzą się swojego brzucha. Zamień się ze mną ja mam paskudne uda

Gość Zona juz 7 rok
A jak czasem czytam wypowiedzi ludzi w necie, to aqz sie plakac che-wszedzie obecny kult ciala. Wiem, ze maz mnie kocha i akceptuje, ale po takichh opiniach czlowiek watpi juz w prawdziwe uczucia-bo jak mozna kochac takie cialo?

Gość Patka90
Mam problem z celulitem od 5 lat, jest na pupie i udach ;/ nic nie pomogło. Teraz zaszlam w ciąże i jest większy... Mimo że nie prowadze "osiadłego" trybu życia nawet teraz! ... wyjazd na plaże? niemożliwe... ;/