Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem taka leniwa że szok

co ze mną nie tak? leń ze mnie totalny:/

Polecane posty

sprzątać nie chce mi się, robić nic mi się nie chce, jak dziecko śpi siedzę na necie zamiast zająć się czymś pożytecznym, jak dziecko nie śpi nawet nie chce mi się nim zająć (pół roku ma) najlepiej jakby leżała córka i bawiła się grzechotkami, jak zaczyna marudzić to szlag mnie trafia :/ jak zmienić swoje nastawienie??

Gość hj65rd5sejs
tez tak mialam i mam a wiec moja rada wypij piwo zapal fajke na balkonie i wrocisz do pokoju jak nowa i zechce ci sie cokolwiek robic. moja rada jest prosta ale zaraz pewnie matki polki mnie tutaj pocisna

Gość maaaagda
Cześć wydaje mi sie że masz depresje. Może powinnaś z kimś porozmawiać (nie mówię tu nawet o psychologu). Wiesz ja tez mam małe dziecko i też jak śpi to siedze na kompie a jak wstaje to robie wszystko na szybko bo na nic nie mam czasu :) tylko że ja z chęcią się nim zajmuje :)

Gość ! Terenia !
Dokładnie! Jeb­nij sobie browarka :classic_cool: ­ Chociaż ja po wypiciu nie dostaję nagłego przypływu energii ale za to wali mnie to żem leniwa :classic_cool:

Gość hj65rd5sejs
a ja jak wypije takiego browarka z soczkiem spale przy tym ze 2 fajkki to naprawde mam power zeby ogarnac caly temat zwiazany z domem.... moze to i smieszne ale jak sie troche po tym piwku wyluzujesz to wszystko gladko bedzie szlo. A jak pojdziesz do psychologa to predko z niego nie zrezygnujesz bo wode z mozgu ci zrobi. Dziewczyna poprostu potrzebuje sie zresetowac a nie od razu do psychologow chodzic

dodam, że mam 23 lata, mąż pracuje ciężko na kopalni ja jestem na bezrobociu, ogarniam na szybko czasem dom, pomyję naczynia, żeby mąż nie gadał, że nawet tego mi się nie chce, a mnie na prawdę nic się nie chce a im dłużej nic nie robię tym bardziej mi się nie chce...

Gość ! Terenia !
Od kiedy leni wysyła się do psychologa???? :O

Gość ! Terenia !
jestem taka leniwa że szok - A co z Twoją edukacją? :classic_cool:

a co to ma do tego?? zakończyłam swoją edukację maturą

Gość ! Terenia !
jestem taka leniwa że szok - No to może jakieś studia, kursy, fitnessy, nie wiem kur­wa cokolwiek aby urozmaicić swój nudy żywot :classic_cool:

Gość hj65rd5sejs
bo niektorzy sa leniwi dlatego ze maja depreche... po to sie ich do psychologa wysyla. Dobra dziewczyny to co po browarku? he he he

jeszcze jakby mi się chciało, a właśnie w tym problem, że nudzić mi się nie nudzi tylko nie chce mi się ;/ zresztą studia są przereklamowane i tak nie ma po nich pracy wiem z doświadczenia kuzynek

Gość hj65rd5sejs
tobie piwo nie pomoze ja mysle, ze do flaszeczki musimy usiasc;-)

Gość ! Terenia !
Przy świętach to krowę trzeba wyłożyć :classic_cool:

Gość leniwa....
no to i ja sie przyłaczam, mam dokładnie tak samo, tyle ze ja mam miesiecznego synka i 30 lat, a len ze mnie jak diabli. az samej mi głupio i zdaje sobie sprawe z tego,a nic z tym nie robie:( jak mały spi to ja na kompie, jak skuczy to sie zaczynam denerwowac. jak jest grzeczny to jest oki:) najgorsze ze nawet samej sobie niechce mi sie jesc robic... miesiac od porodu a ja waze mniej niz przed ciaza, niby fajnie, ale czy tak to ma wygladac.... czasem niemam sil, łzy same mi leca... maż cały czas w pracy, ale i tak duzo mi pomaga, a mi tym bardziej zle, ze on znajduje siłe a ja nie....

Gość ! Terenia !
leń śmierdzący jesteś poprostu ! Nie masz żadnej depresji! To lenistwo!

Gość gabryysssiiiaa
to po co zakładałaś rodzinę??? szkoda tylko dziecka... kobieto ogarnij się, weź się za sprzatnie, kolację, z dzieckiem sie pobaw a nie marudż. albo idż do pracy zawodowej, zatrudnij nianię... nie szkoda ci zycia??? dzien za dniem mija a ty nic do życia nie wnosisz.

Gość leniwa....
ja myśle że jestem nawet bardziej niż smierdzący , bo nawet głowy mi sie myć niechce, bo i po co jak i tak niegdzie nie wychodze... malować też się pzrestałam, a dawniej to bez tego ni hu hu. siedze tylko w dresie jak taka łajza.... a nie tak miało byc...

Gość jwfwnote33
Nurowska Maria "Postscriptum" - nie pamiętam dokładnie czy główna bohaterka targnęła się na swoje życie, ale na pewno jej ojciec

Gość jwfwnote33
hehe pomyliłam wątki - sorry

Gość ta zadbana:_)
chyab wam tzreba internet wyłaczyc weźcie się dziewczyny w garsc... popatrzcie w lustro i zrobcie cos z soba.... czas sie znajdzie jak odjedziecie od kompa