Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska niemka

Chciałabym być Niemką

Polecane posty

Gość polska niemka

Mam 22 lata i kocham podróżować. Byłam już w Singapurze, Wielkiej Brytanii, Norwegii, Turcji, Bułgarii, ale największe wrażenie wywarła na mnie wycieczka do Niemczech. Już w wieku nastu lat interesowałam się tym krajem. Gdy byłam właśnie nastolatką, dziadek wysyłał mnie i rodzeństwu różnego rodzaju paczki ze słodyczami, zabawki i niemieckie gazetki. Gdy do nas przyjeżdżał, zawsze uczył nas tego języka. Czytałam różne informacje na temat Niemczech, stopniowo poznawałam ich kulturę, zwyczaje i obyczaje, aż w końcu wybrałam się właśnie tam na wycieczkę. Moja fascynacja Niemcami tak wzrosła, że patrząc na naszą Polskę pod każdym możliwym względem, marzę o tym by być Niemką. Według mnie, jest to najpiękniejszy kraj i język na świecie. Jest tu ktoś może, kto ma takie samo zdanie jak ja?

Gość Inspector cipek
HAJLI HAJLO HAJLA :classic_cool:

Gość ania23331233213
co Ty Niemki są brzydkie i puszczalskie tak wynika z moich obserwacji niestety :O milion razy wolę być Polką

Gość ania23331233213
a w Niemczech nie byłam , za to byłam na wakacjach w Tunezji czy Hiszpanii gdzie ich pełno i się naoglądałam jak się zachowują... Mówią ,że niby Polski puszczalkie ,a właśnie Polki zachowywały sie tam normalnie , a Niemki sie puszczały w klubach , umawiały z arabami co chwila i ogolnie szkoda gadac

Gość jiojiojmi;o
no to wypierdalaj do dojczlandu pseudoszwabko i won z kafeterii:D

Gość polska niemka
Alibaba, licz się ze słowami! Nie jestem żadną faszystką, po prostu podoba mi się ten kraj i chciałabym się tam urodzić! Czy to aż tak dziwne? Nie można mieć już swojego subiektywnego zdania, bo inni "geniusze" zaraz go negują? Wstyd i hańba!

Gość ania23331233213
.

Gość polska niemka
jiojiojmi;o coż za elokwencja, brak słów.. :o

Gość ania23331233213
ale dlaczego byś sie chciała tam urodzic? dla mnie jedynym argumentem jest kasa nic wiecej...