Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmęczonyZyciem

To już ex jest?

Polecane posty

Gość ZmęczonyZyciem

Kurde mam dosyć. Jestem z dziewczyną 1,5 roku. Od samego początku dogadywaliśmy się bez problemu, wspólne tematy wszystko pięknie.. dawała by sobie za mnie dłoń uciąć... Teraz przyznała się że ma jakieś kłopoty, nie wiem o co chodzi nie chce mi nic powiedzieć.. od tygodnia zero kontaktu. Jej mama nie wie co się dzieje, całymi dniami siedzi w domu i nawet nie raczy odebrać telefonu... nie chce ze mną rozmawiać co potwierdziła jej mama... błe smutno i źle mi z tym..

Gość koszesz7
albo jest w ciąży albo zwietrzyła że ją zdradzasz ciumcioku

Gość to cyekamz na odpowied
może jest w ciąży i nie wie z kim (miedzy innymi z Tobą)

Gość ZmęczonyZyciem
Nie zdradzam jej, ostatnio nieźle się nastukałem z kumplem... byliśmy z koleżankami , ale na drugi dzień rozmawiałem z nią o tym do niczego nie doszło z mojej strony... ze mną w ciąży nie... uprawialiśmy seks z zabezpieczeniem zawsze, więc nie ma mowy o takim czymś.. chyba że chodzi jej o zdradę z jej strony.. :( nie nazywaj mnie tak.

Gość ZmęczonyZyciem
cholera nie wiem co robić.

Gość koszesz7
"nieźle się nastukałem z kumplem" jesteś gejem? może jest zazdrosna o kolegę

Gość ZmęczonyZyciem
Ty może typku ujawnisz swoją tożsamość he? Jak masz pisać jakieś brednie to wypierdalaj stąd w podskokach. Widać że byłeś molestowany w młodości , skojarzenia.. nieźle rozjebany typek.

E ziomuś nie przejmuj się tymi komentarzami , na tej kafeterii jest tyle cepów że w rządzie na czele z Tuskiem tylu nie znajdziesz... / Moja rada - Za szybko nie warto się poddawać , najlepiej zrobić wszystko żeby z Nią o tym porozmawiać. Może być trudno jak w powyższych postach pisali o ciąży - Jeśli zdrada będzie z jej strony i niby jest w tej ciąży to koniec ziomuś. Chyba że jakaś wstrętna zawistna dziewczyna jej głupot nagadała, albo jakiś ziomuś - wtedy bij w mordę i się nie zastanawiaj. A skoro uwierzyła komuś w coś , co twoim zdaniem jest brednią to tylko rozmowa o zaufaniu... jeśli to nie poskutkuje "To już ex jest" Powodzonka brachu!