Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olamariola

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Olamariola

Moja sytuacja jest podobna ( w jakimś stopniu) do dziewczyny ,,ola z przedszkola", mianowicie: także okres spóźnia mi się tylko w sytuacjach stresowych, i podobnie jeśli chodzi o stosunek partner miał założoną prezerwatywę, ale dochodził ,,we mnie". Od 7 dni spóźnia mi się okres. Po za tym miałam napad bólu brzucha( bardzo ostry), wręcz powodujący, że ,,nogi miałam jak z waty". Po za tym przez 5 dni występowały nudności, apetyt raz był, a raz całkowicie nie mogłam patrzeć na jedzenie. Dodatkowo, zaczęły mnie boleć zęby ( dodam, że w kwestii uzębienia jestem stałym bywalcem dentysty jeśli chodzi o kontrolne badania, jednak od 15 lat nie miałam problemów żadnych z zębami). Ostatni ból zęba miałam jako 6 letnie dziecko.Po za tym, występuje u mnie jakiś dziwny śluz nie wiem czy to spowodowane jest nadejściem okresu czy co, ale jest biały, i grudkowany( jakby twardszy). No i przez 6 dni mam biegunkę. Nie biegam do kibelka co chwilę, ale idąc już za potrzebą ją mam. wstrzymuje się ze zrobieniem testu do poniedziałku(w mojej miejscowości brak apteki, a wiadomo święta....mieszkam na totalnym zadupiu), jednak może ktoś powie mi czy jest możliwe, abym była w ciąży?;/ Piersi mnie nie bolą, a przed okresem to zawsze bolały jak popieprzone. Okres powinnam mieć 22. pomocy

Gość święta zzaczynają się
dopiero za kilkadziesiąt godzin, więc masz co najmniej cały piątek na kupienie i zrobienie testu i nie zadawaj głupich pytań, bo wróżek tu nie ma

Gość Bogusia4344334
hahah nawet głupi by zauważył, że dziewczyna nie ma jak, szczególnie o 21 pojechać do apteki skoro mieszka na zadupiu. Zero inteligencji. Nie martw się kochana bo stres potęgować może objawy

Gość święta zzaczynają się
bogusia jak widac t ty masz zero inteligencji, ponieważ jutro jest normalny dzień pracujący i nawet z zadupia mozna dojechać do apteki

Gość gvhuuok
Olamariola- ja też się ostatnio martwiłam, okres spóźnił mi się 40 dni... nie martw się na zapas! ja taki biały śluz jak Ty masz, mam zawsze przed okresem, wtedy też miałam i w końcu się doczekałam :)